skipper marine - protec pro grey

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Pozdravljeni,

Kupujem omenjene čevlje, pa jih nikjer nimajo več.Rabim št 43, mogoče kdo ve, kje v tujini kakšen boot store, kjer bi lahko kupil omenjen model/barvo.
Pri nas jih transport nima več, trgovina elegance (online) pa tudi ne..Se jih da dobiti še kje drugje?

ozaz

Pripravnik
5. mar 2010
132
12
18
Dober čevelj. Sem ravno razmišljal o novem paru drugih barv. Škoda, da se jih pri nas ne dobi več.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
Dobra in trpežna alternativa je tudi TBS model LACANO, vendar jih ne delajo več
rolleyes-1.gif

Tu pa tam se še najde kakšen par..So mi pa hudi, bi si še kar kakšno drugo barvo vzel..
Pozna kdo še kakšno alternativo?Mora biti pa usnjena notranjost, da lahko poleti brez nogavic nosiš..
HOMfdssfsfsdsf.JPG

xcape

Pripravnik
14. feb 2009
320
0
16
Pozabi na Skipper marine (imam sicer dugo barvo), precenjene , po pol leta so mi začele razpadati pri predelu nad peto, niso tako zračne kot zgledajo.
Tbs (dotični model zgoraj na sliki) tudi precenjene, škripajo ko hodiš, raztegnale so se za eno številko, tko da bi lahko vzel že v štartu eno manjšo, če bi vedel.
Zadovoljen edino z HH hydrator (vsemi modeli). Pa nisem nek fan HH. Itak so mi vizualno skiperke in tbs full hude.

unknown_user

Pripravnik
3. sep 2007
236
1
16
No tile od HH mi definitvo ne "potegnejo" ker je to isto, kot bi mesal jabolke in hruske.Iščem lahek usnjen mokasin, tole od HH mi pa deluje kot kakšne Merellke oz sportni copat.TBS Lacano imam sedaj, pa nimam občutka, da škripa in tudi raztegnile se mi niso za eno št..