Skinhead metode?

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Kri in čast kameradi!
grin1.gif

Sem sprejel odločitev, da dam lase proč. Kako se tega lotit? Zanimajo me izkušnje iz prve roke. S čim brijete, s čim mažete, s čim polirate, kako pogosto...?

Vaški "pubec", ki kroži okrog s panterjevo majico je rekel, da naj kar s strojčkom na najmanjšo dolžino, potem pa z Wilkinsonom na fino. Priporočal je protectorja, da si ušes ne porežeš.
grin1.gif

Dobrodošli nasveti tako avtohtonih nacijev, kot tistih, ki imajo težave z geni.
smile-1.gif

vuk

Pripravnik
19. nov 2007
499
4
18
Jaz si glavo brijem že kakšnih 10 let kar z britvico....ponavadi uporabljam isto firmo kot za obraz;priporočam pa da imaš eno britvico za obraz, drugo pa recimo za glavo, pena pa kar navadno za britje.
V 15 min. obrijem glavo & brado bp, potem pa se po glavi namažem z navadno Nivea kremo.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.088
448
83
45
dolenska
Eh to.
redface-1.gif
. Sem mislu, da si čupovc. Kot je že eden rekel, eno britvico za goflo eno za glavo. Pena je ista. In za po britju.

Telefunken

Fizikalc
23. jul 2007
1.909
0
36
A imate vsi tako slabe gene?

Se spomnem kolega, ko se je prvič obril na nulo, pa je prišu z belo glavo na igrišče po soncu. Iz bele je ratala rdeča-oparjena
hysterical-1.gif

No zdaj je dokaj normalna. Ne pozabi si mazat glave s kremo za sončenje.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Jaz se s strojčkom brez nastavka.

Čist malo las ostane, samo ne grem še z želetko čez, ker sem bral, da je to slabo za kožo na glavi, ker je bolj občutljiva.

Ko s ezačne topla sezona, s epo glavi mažem s kremo za sončenje, da moja buča dobi lepo barvo in potem več ni nevarnosti, da me skuri.

Zorroslav

Zeroslav
5. jan 2008
1.441
0
36
36
Mah ja sm se prvič kar sam. Vzel mašinco odstranu vse nastavke pa šopaj. Pol so me pa kr eni skini hoteli med svoje vrste povabit pa me met za "kolega" pa sm se odloču da si bom pustu rast lase, ker zadnja stvar ki jo hočem je to da me ma kdo za skina.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
UF.
shocked-1.gif

Pa vseeno kakšenga rukni prej.

hehe sam je res šok. sem tut jst probu malo za foro. zdej mam spet staro frizuro.
če se še kdo odloči, pa če ma slabo srce se res nej prej oreng pripravi
wink-1.gif

pa men je bil filing pobožat se po glavi tko mal čudn, pol ko se navadiš je cool.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Citat:
Uporabnik Zorroslav pravi:
Mah ja sm se prvič kar sam. Vzel mašinco odstranu vse nastavke pa šopaj. Pol so me pa kr eni skini hoteli med svoje vrste povabit pa me met za "kolega" pa sm se odloču da si bom pustu rast lase, ker zadnja stvar ki jo hočem je to da me ma kdo za skina.

Če furaš to frizuro in nočeš, da te imajo za skina, se pač ne oblačiš tako, kot se ponavadi skini (bomber, bulerji...), pa je.

zdravnik

Pripravnik
11. avg 2007
935
0
16
MB
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

Če furaš to frizuro in nočeš, da te imajo za skina, se pač ne oblačiš tako, kot se ponavadi skini (bomber, bulerji...), pa je.

Itak, se pač oblačiš temu primerno..

a Matjaš Gantar, Mirko Tuš, Boštjan Penko,.....so tudi skini???

vse nastavke dol, pa je OK....
z brivico je brezveze in se porežeš,....tiste rdeče pike so nagravžne

Nazadnje urejeno:

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Sem si ga ogledal ja. A se dogovorimo za kakšen "grup buy"? Zanima še koga, ali je samo meni všeč?

tinekr

hot mamica
29. jul 2007
1.941
0
36
47
Citat:
Uporabnik zdravnik pravi:
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:

Itak, se pač oblačiš temu primerno..

a Matjaš Gantar, Mirko Tuš, Boštjan Penko,.....so tudi skini???

vse nastavke dol, pa je OK....
z brivico je brezveze in se porežeš,....tiste rdeče pike so nagravžne

Ne, niso skini, so pa stari, pa plešasti
evil.gif

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Pa ne pozabite na kremo za sončenje..

Danes je bilo vroče, jaz sem se namazal z ultra močno kremo za športnike.

gs1422

ekonomist
13. okt 2007
1.158
0
36
44
Dobova
Čakaj malo? Koliko je pa Gantar star? Saj pa ne more bit toliko? 45? Pišeš tako kot, da jih ne boš skoraj 30 naklofala. Saj pa že ti po penzionu dišiš.
hysterical-1.gif