uu hud tutorial, hvala
Ves kako sem jaz ponavadi delal.. Videl konvoj, pocakal, da pridejo na ene.. kaj vem, pod 4000m razdalje.. in z periskopom meril na najblizjo tarco in jo zaklenil. Imam napol auto aiming oz. nimam manual aiminga.. In se zanasam samo na un rumen trikotnik, ko je na sredini periskopa, zaklenem tarco in posledicno obracam podmornico, dokler se trikotnik ne obarva zeleno.. potem pa pali.. Vec srece sem imel, ce sem toliko casa motovilil, da sem prisel 90° na konvoj kamor pluje in potem spet ista fora. Ce jih pa prestrezem od spredaj, je pa .. kaj vem, malo loterija.. Verjetno ne delam prav?
Nisem pa se probal te taktike, da potopis rusilce, pa pol s kanonom po ladjah.. Pa se to verjetno cisto pod ladjo strelas, da jo cimprej naluknjas in se nafila z vodo, ne? Kaksne towerje nima smisla cilat?
Problem je tudi, ker ne vem napamet postopka torpediranja, malo improviziram, malo po kmecki logiki, pa je, kar je..
Samo ti cim enkrat napades bliznji rusilec.. potem te napade bolj oddaljeni rusilec, pa si hebal jeza, a ni tako? Ker rusilca v attacking runu zadet je tudi loterija..