Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Ko odprem tale pokrovček ni notri nobene kroglice, kako pa so speljani kanali se preko tako majhne odprtine ne da ugotovit. Nisem želel imeti kroglice, ker bi se z umazanijo lahko kaj zataknilo pri delovanju, no očitno je to 'klasični' sifon.
Tale kroglica pri nas doma povzroča obilo težav na dveh priključkih. Očitno se je nad kroglico nabrala umazanija/vodni kamen in kroglica se ne odpira več. Oboje sem z obilo muke uspel vsaj nekako spucati še najbolj pa je pomagal stisnjen zrak (kompresor). Razni mr.muscolo in podobna šara ni pomagala, ker očitno ne pridejo nad kroglico. Tako da ja....tale kroglica povzroča obilo težav in mi je izredno žal, da je nisem pobral ven pred vgradnjo.
Tudi jaz nebi maral teh krogličnih zapor v sifonu.
Če je kroglica notri, potem mora biti vidna, ko odpres čistilno odprtino, da lahko po potrebi kdaj ščistiš. Pri meni pa sploh ni vidna, tudi f
sifon je drugace oblikovan, verjetno jo sploh ni notri.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.