Si.mobil - zapora dohodnih klicev

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Se pri simobilu še vedno pri aktivaciji zapore dohodnih klicev blokira tudi prejem sms sporočil, ali so to že uredili ?

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik drevored pravi:
Citat:
Uporabnik gasdopodna pravi:
Javi, kdaj bo prišu...

Ga še ni in ga očitno tudi ne bo.

Hvala za info !

Drek pol... Funkcija neuporabna za moje potrebe... Sem hotu najprej dat brezpogojno v predal, ampak bi vsak kaj not puščal...
V poštev pride samo blokada dohodnega voicea, smsi morajo prihajat...

hipnotik

Pripravnik
22. mar 2009
567
0
16
Jaz to rešim tako, da preusmerim vse klice iz službenega telefona na moj privat telefon v mojem telefonu pa vse klice preusmerim na službenega.
Za vse sem nedosegljiv sporočila pa še vedno prihajajo.

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Citat:
Uporabnik hipnotik pravi:
Jaz to rešim tako, da preusmerim vse klice iz službenega telefona na moj privat telefon v mojem telefonu pa vse klice preusmerim na službenega.
Za vse sem nedosegljiv sporočila pa še vedno prihajajo.

Boga centrala
evil.gif

Jaz imam samo 1 telefon... Verjetno bom moral kot kaže vseeno poseči po tej blokadi... V smsih itak ne bo kaj pametnega pravzaprav: ''Kje si ? Zakaj te ni več ? Kaj je s tvojim telefonom ? Zakaj te ne dobimo več ? Si naredu izpit ? Kličem te že par tednov pa skoz nedosegljivo... Nujno bi te rabu...Blablabla'' ...

Ena od opcij je tudi preusmeritev na številko ki ne obstaja...

Nazadnje urejeno:

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Mi lahko prosim odgovoriš, v čem je sploh tvoj problem oziroma smisel blokade dohodnih klicev? Izklopiš telefon, oziroma ga daš v fly mode, pa je problem rešen. Vsake toliko pa ga nazaj vklopiš, da vidiš če je kak sms.

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
samo določene osebke blokiraš z black listo,..
funkcionalnost centrale je taka kot jo je predvidel proizvajalec (predvidoma),.. in zaradi enega primerka se verjetno ta ne bo spreminjala,..
te funkcionanosti načeloma ne poznam,..če ne želim biti dosegljiv telefon ugasnem in ga enkrat dnevno prižgem da dobim smsje in maile če je potrebno,..

b

gasdopodna

Majstr
22. jul 2007
3.702
127
63
Smisel ? Rad bi mel samo odhodne klice in data, brez da kar naprej pretikam v fly mode in ostalo sranje...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
tega ti si.mobil ne omogoča,.. in verjetno si eden redkih, ki to sploh uporablja,..
žal je tako,..
b

Pbutec

100. registrirani uporabnik
20. jul 2007
15.160
3.630
113
Marlbor
Torej vklopiš preusmeritev na neko neobstoječo številko in je problem rešen. Lahko pa tudi na tiho narediš telefon, ali pa ti aplikacija blokira ali ignorira vhodne klice. Brez veze kompliciraš.