Si.Mobil: SMS forward. Se to da?

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
Trenutno sem brez enega telefona tako da sem številko preusmeril. To je rešeno. Obstaja kakšen ukaz, da se lahko peusmerijo tudi vsi SMS, ki pridejo na določeno št na drugo številko? Mobitel vem da ima to opcijo. Kaj pa Simobil? Zadeva je precej nujna tako da če kdo ve bi bil res hvaležen...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.366
6.153
113
Lahko pa si jih preusmeriš na mail (tako dohodne, kot tudi odhodne) in je brezplačno.

KdoZ

Pripravnik
28. maj 2011
364
2
16
In kako se preusmeri na email smse? Govorim o temu da se nic ne nalaga telefon oz aplikacij ki bi to pocele. Nastavis preko sim in je. Torej kako je s to preusmeritvijo na simobilu?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Na si.mobilu te opcije ni.... Samo pri Mobitelu/Telekomu... In kolikor se spomnim, placas ceno za SMS, ne glede na to, kam preusmeris... Na drug telefon v obliki SMS-a ali na e-mail naslov...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik ahmed pravi:
Noben od nasih operaterjev ne nudi tega uporabnikom.

Se motis... Mobitel oz. Telekom to omogoca... Gres na moj.mobitel.si in si nastavis... Moras pa vedeti, da te vsak tak preusmerjen SMS stane toliko kot je pac cena SMSa...
Nism vedu. Od kdaj pa majo to ?

Jest

iPhone Guru
26. jul 2007
15.498
762
113
Medvode / Slovenija
www.mobile.si
Citat:
Uporabnik Megapixel pravi:
Je pa v okviru zakupljenih kapacitet narocniskega paketa.

To pa drzi... Vendar jaz imam preusmeritev narejen s tevilke, ki je ne uporabljam aktivno... in zato tudi nimam paketa z zakupljenimi kolicinami
smile-1.gif
...