Shranjevanje fotk

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
Kako se naštima, da ko priklopim fotoaparat (Canon 710IS) mi avtomatsko pobere dol samo nove slike.
Naj povem da sem pred kratkim montiral v comp. čitalec kartic (namesto disketne enote) in od takrat mam možnost samo direkt iz kartice. Hočem pa preko kabla, kot prej!
Uporabljam program ZoomBrowser EX ver 5.7. tega sm dobil zraven aparata.
Malo zmedeno napisano, upam da ste razumeli
cool-1.gif

lp

Nazadnje urejeno:

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
priklopi foto preko kabla na računalnik, zaženi ZoomBrowser, z rumeno barvo ti bo označil samo nove slike in jih naložil na disk, po želji v mapah z dnevom fotografiranja. vse je v navodilih lepo razloženo.

msenjur

Guru
11. sep 2007
27.025
-380
113
a un program od windowsov ni uredu, k ga zažene ko priključis fotoaparat? Windows picture and camera neki...
al si hotu povedat, da ti to ne dela več?

sass

Guru
1. sep 2007
5.220
857
113
dobra stran zoombrowserja je v tem, da ti avtomatično ugotovi, katere fotke si že prenesel na disk in katere so nove, pa tudi v tem, di ti fotke razporedi v mape po dnevu fotografiranja. vse je avtomatizirano, vsega skupaj trije kliki.

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
v windowsih mi fotoaparat prepozna .... program pa ne. S programom lahko pobiram slike samo preko kartice in čitalca. Jst pa hočem pobirat preko kabla v programu, kar pa ne gre.
v čem je problem?

danielt

Fizikalc
3. jun 2008
1.062
18
38
sm že ...... večkrat .... ne pomaga .... tud v fotoaparatu sm dal vse na default ... nič.
cry12bpy.gif

probu bom edino še spominsko baterijo vzet vn ....

ne vem več.....