To sem tudi sama nasla in to je spet druga trgovina.Spletna trgovina je uporabnikom na voljo v stanju ˝takšna kot je˝. Spletna trgovina je v lasti in z njo upravlja podjetje Shopland Project Ltd., Office 32, 19-21 Crawford Street, London, W1H 1PJ, Združeno kraljevstvo (v nadaljevanju Shopland Project Ltd.).
Znesek plačan za telefon knjižniš kot davek na naivnost ali budale, kar ti bo lažje.
Telefon pa dobiš na Bolhi ali pa v legit trgovini, samo tam jih ni z 174% popusta.
Shopland.si je naslov.Daj prosim povezavo do trgovine.
Žalostno je,nad če naročim izdelke take in drugačne direkt pri kitajskih dobim vse tako kot treba in za polovično ceno ali pa se manj. Naročim pa na Slovenskem postala in pri slovenskem podjetju te pa nategnejo.
Žalostno je,nad če naročim izdelke take in drugačne direkt pri kitajskih dobim vse tako kot treba in za polovično ceno ali pa se manj. Naročim pa na Slovenskem postala in pri slovenskem podjetju te pa nategnejo.
imam kupljene ostale v trgovini in ne zato, ker so poceni. Če pa mi nekdo, da ponudbo in se dogovorim tudi preko telefona, ima podjetje v Sloveniji pa res ne pričakujem tega.Vazno da je bil poceni a ne? Davek na naivnost (da ne uporabim drugo besedo).
Saj bom šla.In zakaj potem takem nisi naročila iPhone XIV 456GB za 254€ pr Kitajcu?
Če si naročila pri slovenskem podjetju greš v njihove prostore in po vprašaš kaj se dogaja.
Sem naročila računalnik in dobila točno to kar je pisalo. Od kitajckov. Po tretjini cene.Čak čak..... probaj ajphone pri kitajcih naročit za polovično ceno kot najcenejši v nemčiji, pa bomo vidli.
To tudi imam namenLahko poskusiš poiskati podjetje Leoper d.o.o.; v AJPES ima naslov Ulica 28. maja 55, na spletni strani shopland.si pa Tržaška cesta 2. Aja, upam, da si izbrala plačilo po povzetju.