Shmee150 v Ljubljani

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Jeeej... Chris Evans youtuba.
crazy1.gif

Meni je en sluzač, še bolj se mi je zagabil, ker se je nekako prislinil do GTja. Salomondrin all the way kar se tiče jutuba in nasplošno avtov.

RagnarZ

Fizikalc
17. feb 2016
936
174
43
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Jeeej... Chris Evans youtuba.
crazy1.gif

Meni je en sluzač, še bolj se mi je zagabil, ker se je nekako prislinil do GTja. Salomondrin all the way kar se tiče jutuba in nasplošno avtov.

Jup, nadlezen je ful, Salamondrin je pa itak car

Nobody

is perfect.
18. jul 2007
7.038
30
48
Shmee je pač taki preprosti pubec, ki si je iz hobija naredil biznis. Njegov način govora je mogoče včasih res preveč sluzast, deluje pa kul, preprost in vidi se, da res vse to dela s srcem.

Do GT-ja pa je prišel ravno zaradi tega, ker Ford očitno v njem vidi zelo dobro reklamo in človeka, ki je nekaj posebnega in ni zgolj miljonar, ki si lahko privošči vse kar si zaželi. Glede GT-ja je itak dosti polemik, da ga niso dobili niti ljudje, ki imajo v lasti več kot enega od prejšnjih GT-jev. Očitno se je Ford odločil, da ga dobijo čimbolj različni ljudje.

Se pa strinjam, da je Salomondrin car ampak njega jebe predolg jezik
grin1.gif

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.545
433
83
aha, sem mislil GT4 porsche - sem se vozil z njim v UK prejšnji teden

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Mah... ne vem zakaj bi gledaš šmija sploh.

Nikakor ni sposoben kot Chris Harris in nikakor ni zabaven kot Alejandro. Salomondrin (Alejandro) ima tudi najbolj zanimiv koncept, ker kot oboževalec Top Gear-a in clarksona proba prikazat te hyper kripe iskreno s tem, da jih kupi in sproba ali pa dobi od kolegov in sproba v realnih razmerah in tko je zelo pristno šel od največjega kolega Horatia Paganija do persona non grata, ker avto niti pribljižno ni bil tako hiter kot so trdili in isto pravi za Lamborghini/Ferrari, da lažejo lažejo lažejo...

Mi smrtniki (vsaj jaz) ravno zaradi te "drame" vzamemo kokice in gledamo te rich hunger games-e.
grin1.gif

Šmee je pa kot en moker časopis ne tič ne miš. Par mesecev nazaj se je karnaenkrat aktivno začel slinit Fordu in ne vem kaj bodo od njega dobili kot GT ownerja. Kadar sem kaj slučajno pogledal njegovega je večina samo nekega stokanja oh kako lepo da imam prvič svoje avte skupaj da jih lohk naenkrat fotkam...wtf.
bonk.gif

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
No, Shmee je že v LJ. Parkiran pred Radisson Blu Plazo. Še kdo spremlja ali pa ima kak info? Če ne drugega bi rad videl in slišal McLarna.

V zadnjem času se je pojavilo kar nekaj angleških youtuberjev, katerih prispevki niso ne duhoviti, ne informativni. Sicer pa tudi mene skoraj dnevno nasmeje Alehandro.
grin1.gif

Jerez

Pripravnik
27. jul 2007
561
0
16
Šmi dela čisto v redu videe. SIcer je malo egocentričen, ampak to so itak vsi blogerji
smile-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.505
10.733
113
Mal gledam tole, kaj je poanta tega "njegovega" eventa? samo sebi namen?

jello

Guru
22. sep 2008
10.153
3.873
113
Point je v tem da temu šmiju mal šmi u glav, AW-janje je pa terapija, da malo manj š(u)mi.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik jello pravi:
Point je v tem da temu šmiju mal šmi u glav, AW-janje je pa terapija, da malo manj š(u)mi.
A čutim rahlo nevoščljivost, ker mu je uspelo? Skoraj 900 jurjev naročnikov, kup ''dragih'' avtov, potovanja, itd. In to vse zato, ker kao ''sluzastega'' schmeeja očitno gleda dovolj ljudi, da mu keš kar teče v denarnico.
Jaz pravim tako: ne gledam ga ravno preveč, kakšno zadevo pogledam, videi so res bolj neinteresantni, ampak očitno je fantu uspelo. In kar lahko rečem je le, kapo dol, pa čeprav mi njegov kanal ni ravno všeč.
Najlažje je pa kritizirat, a ne?
grims-1.gif
Sploh se pa spuščat na tak nivo, da mu v glavi ne dela in je AW... Izgleda AW pali...

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.580
338
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
kakšen slovenec pa si ? da nisi nevoščljiv, slabo slabooo
grin1.gif
aplauz.gif

Mah, vem približno, kako gredo tele zadeve, pa mi je jasno, da je zadaj konkretno več kot le AW, ko enkrat presežeš določene številke.