sexenergy

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ej pa to ne morš verjet. Moški, v cvetu svojga življenja, živahen, fleten, delaven, simpatičen, kulski, za štose v glavnem faca totalna tak kot sem napisala že pred davnimi časi kakšen mora bit + šestorčki, da ne pozabim.
grims-1.gif
Bemtiš pol pa vse živo probavava, ne gre. Ej zdej pa jaz vas tipe vprašam, zakaj se to dogaja? Edino kar mi še preostane je sexenergy drink, ker jaz ne vem več kwa naj nardim a razumeš, štilček ne stoji.

majč

P.S. Mogoče je pa stres, ker je tko hudo bejbo dobil?

P.S. Al pa preveč pričakovanja, ker baje že dolg ni imel ženske?

Al pa...al pa...

pikica

Fizikalc
28. jan 2008
5.759
1
36
36
mogoče ga ženska ne privlači? brez zamere, ampak nikol ne veš, kaj dogaja v moških glavah - spodnjih!

iMM

Fizikalc
9. okt 2010
1.240
2
36
Mogoče pa zato ker je p3d3r... Ti tvoji sanjski moški so verjetno v 99% "narobe" usmerjeni.

Nazadnje uredil moderator:

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
a pol pravš, da ga zamenjam al kwa? sej drugač je fuuul vredu tip pa vse, mogoče je še kaj da se da pomagat, ne vem, vprašam tipe tle gor za nasvet
crazy1.gif
(vprašat ni greh)

iMM: ma kakšen homo, kwa teb ni jasno? ok mogoče men ni jasno ampak dvomim v tole

majč

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Citat:
Uporabnik CebelicaMaja pravi:
P.S. Mogoče je pa stres, ker je tko hudo bejbo dobil?

Od kake hude bejbe bi se men kvečjemu prekmalu dvignil pa tud prekmal špricnil.

Mal se žrtvuj zanj pa ga pel v kak bar s striptizom in table danceom pa njemu in sebi kak table dance plačaj.

Slovenet

Guru
21. jul 2007
4.424
535
113
43
Še vedno Rdeči revirji
Zdaj si pa priznala, da si v RL enako zatežena kot na Alterju. Bejba mal se skuliraj, pri tko zateženi bejbi mu res ne more več ustat potem, ko je odkril tvoj značaj. Začela si ga dolgočasit.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Ja lih ti boš mene ocenjeval, še veš ne kera sem, ne bluzi pa raj napiš kakšen pameten predlog ne pa striptiz.
rolleyes-1.gif

majč

P.S. Zadnjič mi je ena znanka razlagala, da z možem eno leto nista mogla naredit otroka, ker je bila v službi skoz pod stresom. Se dogaja tud boljšim od mene veš.

bansh28

Fizikalc
24. sep 2009
2.390
2
36
ORGINAL tm
mogoče mu je pa to všeč ! Ne pa ti !
smile-1.gif

1239387-nude-fat-babe.jpg

Priponke

• 1239387-nude-fat-babe.jpg
    1239387-nude-fat-babe.jpg
    49,9 KB · Ogledi: 465

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
En resen odgovor ( ce dejansko mas problem)

ampak obleces se tko da mu mal domislija dela, posljes mu kaksno slikco se preden prids do njega...ce ga to ne nakur in ce res zgledas simpaticna, pol pac skensli in to je to.

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Še en resni...

a) mogoče je na steroidih, to je stranki pojav.
b) mogoče ima le tremo, če brez tvoje prisotnosti ni težav, je to to. Ali pa je celo junfer in noče priznat.

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Glede na tvoj podpis spodaj, ne vem če bi te resno jemala. No sicer to da bi svoje slike okol pošiljala mi ravno ni v navadi in ker mu zaupam, to ni noben problem naredit, če pali...mislim a pali, maš izkušnje?...ne mi buče prodajat, pliz

majč

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
a) ne, sicer pa ne vem kako to deluje kot stranski pojav, nikol se nisem zanimala za to
b) tremo upam, da nima po tolkem času, brez moje prisotnosti ne vem kwa si to mislu, kako ga spravim do priznanja, če je?
confused-1.gif
jaz mislim, da ni, reku je da ni

majč

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Podpis je ze star...in ja, resno ti pravim, pali.

K mi je men poslala kaksno zanimivo slikco pa zraven A bi? ali pa "hmm..kaj ti hod po glavi..." in podobno , trust me da pali =)
Kej več pa niti nebi razlagu na public delu.

lp =)

CebelicaMaja

Fizikalc
2. sep 2007
2.316
23
38
Kwa jaz vem, tole men ni no, da bi slike po mobiju pošiljala, ma jaz sem old skul. Sam če bi on men poslal bi mi bilo pa kul ejga. A ni to narobe svet.

majč

Čak grem svet obrnt.............sms...........pošlji.........
grims-1.gif

lost1

mnz
19. jul 2007
8.456
146
63
Sej te noben ne sil da me poslusas, pač nebos sexala
smile-1.gif

It's not my problem
smile-1.gif

Status