Sestrin fant jo je otipaval

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Med prebiranjem babjega foruma
evil.gif
sem naletel na eno zelo zanimivo kurjo debato in me zanima še moški pogled na vse skupaj. Je zadeva res tako vredna obsojanja?

LINK DO TEME

Če poskušam povzeti ... Ena frajla (pomoje stara dobrih 20) živi v bajti s staršema, starejšo sestro, njenim zaročencem in njunim malim otrokom. In pred kratkim so kot že ničkolikokrat prej šli ona, sestra in njen tip ven feštat. Ko so se vozili domov in ko sta ona in sestrin fant komirala zadaj, jo je tip začel šlatat med nogami. Potem jo je pa še nadlegoval doma na hodniku pred spanjem in jo hotel "dokrajčit" (preberite original post za detajle). No, tamala je naredila sceno, letela k fotru, k sestri, vse povedala, soočila tipa z vsemi, ki se je valjda lepo lagal. Na koncu je popizdil, se odselil, sestra je hitro priletela za njim in kolikor razumem, so zdaj vsi po vrsti skregani, ona pa ne ve, če je prav reagirala.

In potem zanimiva debata. Večina punc je zelo sočutnih, jo podpirajo, pravijo da je prav naredila, ene gredo tako daleč, da tipa označujejo za maniaka, psihopata, ki bi ga bilo treba prijaviti policiji ... Potem pa počasi prihajajo ven drugačni komentarji - če ji je pasalo, da to ni nič takega, da je reagirala pretirano, da se take stvari dogajajo itd. Skratka mnenja so deljena.
Kaj se pa vam zdi? Jaz si predstavljam, da mora biti ta mala huda in da je tipu alkohol enostavno odprl blokade. Pač poskusil je. Sestra niti ni bila pretirano jezna, ker je hitro pritekla za njim. Ampak za glavno pa mislim, da je reagirala malce pretirano. Namesto, da bi se pomenila s tipom, je šla naredit štalo.
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

tony

Guru
23. jul 2007
9.676
1.487
113
Sine, saj ni problema. Čez 20 let ji bodo itak naredili novo sestro.
cheer.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Če jo je imela ta stara čist razfukano od poroda verjetno
grin1.gif

B81

22. jul 2007
37.013
10.539
113
Ni kaj za razglabljat, meja je jasna. Foter bi mogo še starejšo hčero spodit od doma.

IbizaDriver

Guru
Osebje foruma
21. jul 2007
10.195
3.822
113
Tip je al neuravnovešen, ali se mu je.be za vse ali pa je preveč gledal filme v stilu "kovačeve hčere". Zakaj bi šel sicer rinit v sestrico tako pred vsemi. Če se mu je zdelo da ima šanse bi ji pač enkrat bolj na samem namignil (če bi videl da je ona zagreta).

Dopuščam seveda tudi da je bil nedelan bolj kot si sestrica misli. To seveda ne opravičuje ničesar in tamala je ravnala prav. Zdaj, če pa mu je sestra iz takšnih ali drugačnih razlogov odpustila je to njem problem (se tudi potem nima kaj preveč za čudit in pritoževat če ga bo našla na drugi) in če bi bil jaz v vlogi mlajše ne bi starejši nič zameril. Vsak si svoj lajf rihta po svoje.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.551
2.946
113
v lokalni ostariji
jst mislm da je bil nabasan pa je roko stegnu na njeno nogo... lohk da je bla ona tud nabasana pa mu je clo sama roko porinla gor ... pol se je u trenutku streznla pa je bla mal kriza... on pa zvečer še enkrat probu vs nabasan...

frisk

Pripravnik
25. sep 2007
735
18
18
Domžale
Temu se reče "ujetega tiča tožba"
smile-1.gif
Kmalu bo poročen pa si je rekel, še zadn hec, pol pa mir. Ampak ker je bil prelen, da bi si najdel eno nevtralno, ga je sral tam kjer jé. In zdaj bo požrl svoje sranje.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kaj jo je pa nadlegoval? Saj je ni silil k ničemur. To, da jo je nek tip pošlatal, pa verjetno ni doživela niti prvič niti zadnjič.

Jaz se strinjam s friskom, s tem da ga je verjetno mala že nekaj časa rajcala.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Razdrla je familijo, kjer se med sabo lahko šlatajo in fu*arijo? Res je za=bala.

Obračaš stavke in komplet dogodek. Sem ravnokar prebral to njeno temo na cosmo forumu in si še bolj mislim, da je naredila štalo za brezveze.

Nazadnje urejeno: