Torej, odločil sem se da bo obstoječi laptop zamenjal PC izključno za igre.
Zdej imam sicer ( v prenosniku)
Processor T8300 (2.40 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache)
4096MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048]
NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT with 256MB dedicated graphic memory
200GB Free Fall Sensor (7200RPM) Hard Drive
Rabim predvsem za COD4, Crysis MOGOČE, pa tudi za nov COD bi rad imel ko pride.
Torej,katere komponente kupiti ter koliko € bo to prislo.Sicer sem z zdejsnjim kar zadovoljen a vseeno vem da ni to to kar se tiče grafike, sploh ko gledam koliko FPSjev je vcasih,namreč po 30 FPSjev med akcijo je definitivno premalo oz. kaksen moment tudi bolj štekne.Zaradi cesa ne vem,mogoce zaradi novih gonilnikov, mogoce zaradi Patcha 1.7 , enostavno ne vem zakaj zadeva šteka vcasih oziroma dela tako pocasi. Nasveti tudi tukaj dobrodosli,mogoce mi sploh nebo potrebno menjati racunalnika.
Nekako sem si zamislil naslednje stvari
Osnovna plosca
Procesor
Ram ( vzeti 4GB ali ne glede na to da je Vista 32 BIT ?? )
Disk ( nič posebnega, 200Gb je zame vec kot dovolj)
Graficna kartica ( nekaj sem gledal 8800 GT 1GB, ali raje kaj drugega? )
Napajalnik ( pojma nimam kakšnega)
Ohišje ki bo OK zračilo
Ventilator oz. hladilnik za procesor
Ostale DVD , Blueray enote, dodatne zvočne kartice etc...mislim da nimajo neke pomembne vloge pri igranju iger, je tako?
Torej,nasveti dobrodosli, cene tudi,mogoce kar linki oz. kontakti kje vzet.
Tole bi bilo super,a je cena močno previsoka glede na to da bo PC le obcasno namenjen za igranje iger
http://www.fmc.si/product.cp2?guid=5A36B82C-F0EE-4EE2-965C-8D52C43C0D5F&linkid=15
Ce to ne paše sem,pa premaknite pod Strojna oprema, a vseeno bliznjica lahko ostane. Vec glav vec ve.
Zdej imam sicer ( v prenosniku)
Processor T8300 (2.40 GHz, 800 MHz FSB, 3 MB L2 cache)
4096MB 667MHz Dual Channel DDR2 SDRAM [2x2048]
NVIDIA® GeForce™ Go 8600M GT with 256MB dedicated graphic memory
200GB Free Fall Sensor (7200RPM) Hard Drive
Rabim predvsem za COD4, Crysis MOGOČE, pa tudi za nov COD bi rad imel ko pride.
Torej,katere komponente kupiti ter koliko € bo to prislo.Sicer sem z zdejsnjim kar zadovoljen a vseeno vem da ni to to kar se tiče grafike, sploh ko gledam koliko FPSjev je vcasih,namreč po 30 FPSjev med akcijo je definitivno premalo oz. kaksen moment tudi bolj štekne.Zaradi cesa ne vem,mogoce zaradi novih gonilnikov, mogoce zaradi Patcha 1.7 , enostavno ne vem zakaj zadeva šteka vcasih oziroma dela tako pocasi. Nasveti tudi tukaj dobrodosli,mogoce mi sploh nebo potrebno menjati racunalnika.
Nekako sem si zamislil naslednje stvari
Osnovna plosca
Procesor
Ram ( vzeti 4GB ali ne glede na to da je Vista 32 BIT ?? )
Disk ( nič posebnega, 200Gb je zame vec kot dovolj)
Graficna kartica ( nekaj sem gledal 8800 GT 1GB, ali raje kaj drugega? )
Napajalnik ( pojma nimam kakšnega)
Ohišje ki bo OK zračilo
Ventilator oz. hladilnik za procesor
Ostale DVD , Blueray enote, dodatne zvočne kartice etc...mislim da nimajo neke pomembne vloge pri igranju iger, je tako?
Torej,nasveti dobrodosli, cene tudi,mogoce kar linki oz. kontakti kje vzet.
Tole bi bilo super,a je cena močno previsoka glede na to da bo PC le obcasno namenjen za igranje iger
Ce to ne paše sem,pa premaknite pod Strojna oprema, a vseeno bliznjica lahko ostane. Vec glav vec ve.
Nazadnje urejeno: