Manjka točka 4. Ali imate možnost servisiranja kje bližjeServisiranje vozil v garancijskem roku - tudi obvezni servis.
1.Kako daleč hodite na servis?
2.V kateri kraj
3.Servisirate vozilo tam, kjer ste ga kupili?
60 km
Ljubljana
Ne
Gledam sodelavko, ki vozi na redni servis 70 km stran, vzame dan dopusta (pelje tam kjer je kupila avto), a ima uradni servis 1 km stran od službe.(ker meni osebno..ko je govora o garancijskem servisiranju, kjer ti zamenjajo par filtrov (če sploh) in olje, vozit avto precej dlje od bližjega servisa, je bolano početje. Zase govorim, da se ne bo kdo razpočil).
Jaz sem kar nekaj km naredil z alfami pa nisem nikoli bil pri Zegi. Tako da zgleda se da. Pa za redni servis naredit tudi ne rabiš ravno doktorja.Ja zakaj? Ocitno drugega ni! Saj tudi Citro vozi pol Slo in Cro samo na en servis.....kjer tudi rabiš dopust vzet....
Ma se vedno servis za Alfo?Jaz sem kar nekaj km naredil z alfami pa nisem nikoli bil pri Zegi. Tako da zgleda se da. Pa za redni servis naredit tudi ne rabiš ravno doktorja.
1. 3 km
2. LJ
3. NE
4. NE
PS. najboljši so nekateri alfisti, ki vozijo alfe čez celo Slovenijo v Komen k Zegi na servis.
185km / 23kmServisiranje vozil v garancijskem roku - tudi obvezni servis.
1.Kako daleč hodite na servis?
2.V kateri kraj
3.Servisirate vozilo tam, kjer ste ga kupili?
60 km
Ljubljana
Ne