Servis avtoklime

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
ksz

Mal mi cudn klima dela, predvsem me moti ko jo vzgem da sumi iz zracnikov, to se mi zdi da je zato ker bi bila prazna ceprav je bila napolnjena leto nazaj. Danes sem meril izhod s termometrom na zracniku in kaze 16 stopinj, naj bi bilo pa 14, kar pomojem ni neki razlog za preplah?

tony

Guru
23. jul 2007
9.740
1.526
113
Šum nima veze. Če je prazna boš vedel, ker ti bo vroče
zmaga.gif

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Pomojem da pa ima veze saj sumi ko se je isskazalo da ne deluje cist kot mora

Nazadnje urejeno:

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
res nisem vedel da gre lahko tako nizko, sem mislu da majo kaksno blokado an 10 ali vec stopinj.

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.082
6.932
113
pri taščici
Prejle izmeril se na moji desetletje stari rjavici. 6C je pridelala pri 34 zunanje. Servis klime je bil narejen leta 2008 (preventivno, je bila stara 4 leta). Kompresor, hladilnik, cevi se vse nedotaknjeno.... In to pri rjavici....

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
ksz

Slučajno kdo ve, kje ima Kangoo II cev za odtok kondenza? Izgleda, da se je zamašila in teče voda pod noge.

Ali pa Scenic II, glede na to, da imata avta podobno narejeno ventilacijo, bi znalo biti enako.

damirj

Guru
9. maj 2012
5.324
2.425
113
Po mojem je vseeno nekakšna omejitev, pri nobenem od mojih avtov na občutek ni bilo nižje od 10 st C, a ker nikoli nisem meril... sem pa pred kratim delal servis klime in bom prav pomeril, ker me zanima, a še edno mislim da pod 10st ne bo pokazalo

alfabet

Fizikalc
17. jan 2014
1.122
4
38
Citat:
Uporabnik alfabet pravi:
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
Najbrz jo imajo vsi.
To sigurno, ampak preden se lotim podiranja bi prišla prav informacija, kje točno se nahaja
smile-1.gif

Če bo še kdo iskal odtočno cev za kondenz pri Kangoo II: Za priti do nje je treba odstraniti sovoznikov predal, enako kot za menjavo kabinskega filtra. Sama cev se nahaja na sredini zraven požarne stene in gre iz škatle ventilacije v pod avtomobila.

Zamaši se na koncu, kjer gre v nastavek na podu, kjer je cev zaključena na princip (ne se smejat) ženskih sramnih ustnic. Ne vem, kako bi drugače opisal.
smile-1.gif
Jaz sem te "sramne ustnice" kar odrezal, ker bi se prej ali slej spet zamašilo.