Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Za menjavo jermenov so predpisani km in pa starost, ko dosežeš enega od teh dveh kriterijev, je potrebna menjava. Od tebe je odvisno, ali boš navodilo upošteval ali pa ga ignoriral.
LP Janko
Glej hočem pomagat. Vsak se pa naj sam odloči.
Delal sem na treh mašinah kjer ga je vtrgalo med 150-160 (realnih) 8v motor. In tudi potem sem nekaj slišal, da naj bi tudi na pooblaščencih zeloooo skrajšali interval.
Citat: Uporabnik jakkaa pravi:
se strinjam, sam vseen pa neb menu pol intervala prej kot je predpisano... če ma fabrško 240000km more 180000km pelat...
sam sem gledal 508 in pa V50 s tem motorjem. kot ti, sem vprašal, kako je z jermeni, če res tako dolgo držijo, pa mi je prodajalec tam rekel, da sicer imajo avti dejansko toliko prevoženih, ker na to res pazijo, ampak da bi mi pa priporočal jermene kar takoj menjat ...
to je vsekakor pametno nardit, ker nikol ne veš kako je bil avto vožen, mestna vožnja 150000km ali avtocesta 150000km je velika razlika, če je lastnik prvi in da se ve kako je bil avto vožen nebi smel bit problem...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.