glede na to, da se take zadeve ne da kupiti v prosti prodaji, jo bom narocil pri mizarju. zelim pa si plosco leseno, na kateri bi lahko postregel predjedi, narezke, za cca 10 oseb. prvenstveno naj se na njej ne bi rezalo ampak samo serviralo. dimenzije cca 40cm v sirino in cca 70cm v dolzino + rocaj.
zdaj pa bi mizar rad vedel, iz katerega lesa bi jaz to rad imel.
je vsak les (naraven) dober za to, da se na njem servira salama, sir, predjedi, ... ali ne?
najbolj se nagibam k orehu. ker baje les kostanja ni najbolj priporocljiv ... (nimam pojma zakaj, citiram mizarja)
kot primer, kaj bi jaz sploh rad, se vidi na linku ... vsaj en del deske
http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/jamie-oliver/bloody-mary-seafood-platter-recipe
hvala za vse predloge ...
zdaj pa bi mizar rad vedel, iz katerega lesa bi jaz to rad imel.
je vsak les (naraven) dober za to, da se na njem servira salama, sir, predjedi, ... ali ne?
najbolj se nagibam k orehu. ker baje les kostanja ni najbolj priporocljiv ... (nimam pojma zakaj, citiram mizarja)
kot primer, kaj bi jaz sploh rad, se vidi na linku ... vsaj en del deske
http://www.channel4.com/4food/recipes/chefs/jamie-oliver/bloody-mary-seafood-platter-recipe
hvala za vse predloge ...