Sem ex jagababa, ex xzazel ex... Sedanji Peter Klepec in ne znam odpirat namenskih tem!

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Ker rada smetiš v temah z prispevki, ki se jih ne tičejo...ti tu odpiram tvojo...univerzalno temo kamor se kahko "izprazniš" ;)

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Kamele0N

Na osnovi česa gornji intervju ne spada v temo o migracijah v Sloveniji kamor sem ga uvrstila? Mi lahko to pojasniš prosim? Sploh če upoštevamo kaj vse po tvoje v tisto temo spada.
Mirno ga lahko vrneš na prvotno mesto, to temo pa izbrišeš. Saj menda nočemo smetenja na forumu, je tako?

Edit:
to je že tretja tema, ki si jo odprl v mojem imenu. Se ti ne zdi to malo preveč otročje za moderatorja?

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Kamele0N

Na osnovi česa gornji intervju ne spada v temo o migracijah v Sloveniji kamor sem ga uvrstila? Mi lahko to pojasniš prosim? Sploh če upoštevamo kaj vse po tvoje v tisto temo spada.
Mirno ga lahko vrneš na prvotno mesto, to temo pa izbrišeš. Saj menda nočemo smetenja na forumu, je tako?

Edit:
to je že tretja tema, ki si jo odprl v mojem imenu. Se ti ne zdi to malo preveč otročje za moderatorja?

edit2
Vidim da si ga premaknil nazaj. Zdaj pa izbriši še to temo prosim. Hvala.

To ni moderator, to je otrok v peskovniku. Najdi si bolj resno platformo.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.369
5.650
113
Sicer intervju ima dele ki spadajo v temo kamor si ga umestila...

Amoak si naslov postavila tako da si izpostavila zakaj se je distanciral od Janše in pridružil Šarcu...

Zato je tvoja manipulacija/deviacija teme jasno zastavljena

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Sicer intervju ima dele ki spadajo v temo kamor si ga umestila...

Amoak si naslov postavila tako da si izpostavila zakaj se je distanciral od Janše in pridružil Šarcu...

Zato je tvoja manipulacija/deviacija teme jasno zastavljena
Prepisala sem naslov intervjuja, kar ponavadi počnem. Ker si napisal da te moti naslov in ne vsebina, sem ga uvrstila nazaj s popravljenim naslovom, tako da lahko to temo izbrišeš.

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #9334

Podpiram.... Naj gre nazaj na 123čvek! Aia ni ga... uničila ga je...

Ni ga uničila ravno ona, uničil ga je menda nekdo drug, ki je nevedno prilepil na tablo neko vsebino, ki je bila avtorsko zaščitena.

Ti pa urejaš svoj peskovnik na zanimiv način ... no ja, čez kakih 20 let, če bi se morda srečala takrat, si bova izmenjala mnenji. Sem stoprocentno prepričan, da bova zelo enotnejših mnenj kot sva si jih pa danes.

Pa :cheer:

• Všeč mi je
Reactions: Lord_Raiden

Lord_Raiden

Majstr
2. nov 2007
4.547
297
83
MaverickT

Kaj porečeš na obnašanje moderatorja ki gre čez vse meje.. Ene omejuje druge pa pusti da delajo kar čejo itn..

Daj ukrepaj... ker Kamele0N ni za moderatroja itn..

To je moje mnenje ..Forum opazujem berem in prijavim kar se mi zdi da ni prav... Sam osebje ki bi mogu skrbet za to je dvoličen pri brisanju itn..

• Všeč mi je
Reactions: msenjur
Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.