Ta intervju me je malce pretresel. Ali je pri mlajših generacijah res tako?
V današnji generaciji mladih pa je ogromno takih, ki dlje od ročnih spretnosti ne pridejo. Svoje so naredili prehrambne navade, umazano ozračje, televizija, računalnik, internet, pametni telefoni. Samozadovoljevanje pri na pol odraslih otrocih je sicer kot vsakdanji kruh, a kaj, ko se spolnosti nasitijo že med 12 in 18 letom. Potem pridejo leta, ko bi morali, ko bi bilo fajn, če bi, pa jim ni več do teh aktivnosti. Prostodušno mi pripovedujejo, da pokličejo fuk frenda, če že gori voda. Mlade generacije so danes samozadostne. Imajo kariero, svoje stanovanje, prijatelje. Za družbo si omislijo psa, človeška bližina je marsikomu moteča, ker prinaša preveč obveznosti. Precej živahno je na različnih družabnih omrežjih. Tam najdemo tudi ženske, ki iščejo partnerje, ki ne smejo biti starejši od 17. let. To pomeni, da nimajo, tako kot moški ne, več čisto nobenih predsodkov. Matic Munc je zadnjič pisal, da v Ljubljani ni težko dobiti deklice, stare 14 let, ki so vsak trenutek na voljo. To, da je danes seks namenjen zadovoljevanju potreb, užitkov, brez obveznosti, ni dobro. Mar ni to žalostno, da smo v zvezi s spolnostjo pozabili govoriti o ljubezni? Seveda, da ne bo pomote: ne pravim, da je tako pri vseh, govorim na podlagi zgodb, ki pridejo do mene.
Več na: https://www.zurnal24.si/slovenija/i...-potrebovali-trikrat-na-dan-302149?lnlarticle - www.zurnal24.si