Sejem DOM (4.2-9.2)

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Včeraj sva bila na gospodarcu na sejmu Dom. Zanimiva izkušnja, veliko raztavljalcev. Najbolj so me presenetil na ICF(Izolativnih Cementnih Form) štantu. Ponujajo zanimivo, za naš trg nov način gradnje. Imenuje se QUAD-LOCK. Gre se za neke vrste stiroporja, podobno kot Stirodur, s katerim jih med seboj povežeš s plastičnim nosilcem. Vmes pa uliješ beton. Obljubljajo bolšo termo in zvočno izolacijo.
Tako nekako gre. Tukaj je link. www.lcfslovenija.si

Ste bili, kakšni so vaši občutki?

sevlje

Fizikalc
25. jul 2007
1.913
0
36
44
Selška dolina
Na sejmu dom je večinoma stavbarija. Pohištva skorajda ni, ker je pohištveni sejem septembra.

Je pa letos sejem zelo dobro zaseden. So bili že septembra polni. Tako je/nas ostalo zunaj več kot 100 razstavljalcev
frown-1.gif

karantanka

alterka & vizitka 2007
19. jul 2007
7.108
0
36
Notranjska
www.mojaknjiga.si
Jaz sem bila danes na sejmu. Od pohištav sta eni dve kuhinji, nekaj garderobnih omar, malo keramike, nekaj postelj pa vrtno pohištvo potem se pa počasi konča s pohištvom.

Mathew

Pripravnik
6. sep 2007
401
0
16
MS
vstopnina je 6€, sem pa bil predvčerajšnjim in so še nekateri razstavljalvci svoje štande komaj sestavljali.

vincent

Guru
Osebje foruma
31. avg 2007
13.269
1.904
113
do teh 'sendvič' zadev sem jazvedno skeptičen....sistem je že dolgo poznan....rabiš gradnik (cegel, beton, les) ter rabiš izolacijo.

Kakor hitro pa gre za neko zmes gradnika in izolacije pa na koncu ni ne tič ne miš...le stane te precej, efekt pa je običjano slabši kot po klasični (in pravilni) metodi...oz. na koncu prav tako potrebuješ še izolacijo (vsi pa vemo da debelina izolacije n vpliva bistvano na končno ceno fasade...npr. pri 100 % večji debelini izolacije se konča računica pozna v + za mogoče 30 %).

MUC

Majstr
4. sep 2007
1.736
100
63
A imajo slučajno kaj sedežnih vreč - jaz bi šel samo po to..
Jabooz varianta..

pikec85

Pripravnik
24. jul 2007
840
0
16
38
www.lajsta.si
z mojo sva bla tam včeraj in je blo kar zanimivo! tud men so se dopadle tiste quad-lock zadeve ...

bm začel razmišljat kaj v tej smeri