Sedani

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Kateri od trenutnih srednji razred sedanov vam so vam kul? Kaj bi si privoščili za okoli 20k(nema veze par jurijev gor/dol)? Bi šli na nemce ali kaj tretjega? Kaj je best buy ... Insignia, C, A4, E90, 9-3, Exeo, Passat, Octavia, Sonata, Cruze
grims-1.gif
, C5, S60 ... ? Mogoče prej aktualnega E60?

Se je zadnje čase obdelalo dosti avtov, pa nej se še "toti"..
smile-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.096
1.272
113
42
Če to ciljaš nove nove potem je to MB C. Insignia mi je tud fajna.

najraje pa :

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik der_Alte pravi:
Po novem je Octavia enako velika kot Superb? Zakaj pa ni omenil Jette?
confused-1.gif

Sem vedel, da se bo kompliciralo okoli tega.

Nema veze, lahko tudi jetta ali pa sonata, vprašanje je, kaj je best buy trenutno, oziroma kaj bi kupili za ta dnar, če bi kupovali avto te oblike.

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
moj glas gre Focusu. Prvič, dobiš ga že lepo opremljenega za 20k€, pa dejansko je sedan. Za ta denar ni nič od c klase in konkurence ( ki so dejansko srednji razred ).

Torej, če hočeš debatirati, bodi bolj eksakten.

cizy

Fizikalc
21. jul 2007
6.976
64
48
Saj ni govora samo o novih avtih, ali? Drugače se pa meni osebno zdi C5 v trenutni akciji top angebot.

badguy777

PDA maher
22. jul 2007
4.478
0
36
MB Okoliš
Citat:
Uporabnik cizy pravi:
Saj ni govora samo o novih avtih, ali? Drugače se pa meni osebno zdi C5 v trenutni akciji top angebot.

Sej tud je TOP glede cena/opremljenost. Citroen je vedno po tem slovel - odlični opremi za nižjo ceno od konkurence. Tak je blo žedaljnega 1999 pri xsari vs. megane. Samo ne vem, kolko se je Citroen popravo glede elektronike. Še alfa je komaj par let nazaj najela majstra za avtoelektroniko in bi naj blo od 159 dalje mnogo majn pokvarljiva le ta.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.102
458
83
45
dolenska
Prijatelj ima C5, novga. Ni zadovoljen s prtljažnikom, ker je bojda majhen oz definitivno manjši od oktavije. Povedal tip iz prve roke, ker Skode prodaja. Ko sem ga vprašal zakaj pol C5? Za družinske vožnje, ko rabiš plac, je yeti, za ostale fure C5, ker se lepše pelje.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:
Prijatelj ima C5, novga. Ni zadovoljen s prtljažnikom, ker je bojda majhen oz definitivno manjši od oktavije. Povedal tip iz prve roke, ker Skode prodaja. Ko sem ga vprašal zakaj pol C5? Za družinske vožnje, ko rabiš plac, je yeti, za ostale fure C5, ker se lepše pelje.

Če je velikost prtljažnika tako pomemben minus, bi moral kupiti Berlinga, ane...

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.381
1.246
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik smoukar pravi:

Vprašaj ga še, kako mu rata spravit več v 405-litrski Yetijev prtljažnik kot v 470-litrskega C5 (kar je 16% več)?

Simon_Vi

KIYUNDAI fan
8. maj 2007
8.128
2
38
Teoretik...mogoče zato, ker se prtljažna vrata dvignejo višje in tako dobimo večji prostor za manevriranje s prtljago?

Pri sedanih ( 4 vrata ) je bila vedno ovira ravno to. Majhna "luknja".

Ni pa prtljaga v istem prostoru, kot kabina....to je pa prednost