SE K770i, W880i, T650i, Nokia 6120?

Torque

Pripravnik
22. jul 2007
842
19
18
Izbiram med temi telefoni, 70 eur je res zgornja cena, ki sem jo pripravljen dati za telefon. Sedaj imam SE K750i, ki mi je odlično brez problema služil dve leti. Pokopal ga je padec na tla, od takrat slušalka med pogovorom nemogoče hrešči in škriplje (Mogoče kakšna ideja?)

Torej, glede novega telefona pa: mora imeti dobro baterijo, pri K750i mi je zdržala brez problema vsaj 5 dni precejšnje uporabe. Fino je, če ima kamera aktivni pokrovček, rad bi imel tudi auto focus. Poslušal bom tudi veliko mp3jev.

Symbiana v Nokii načeloma ne rabim, če pa ima vse ostale funkcije, je pa to samo plus. Bral sem da ima T650i zaslon iz mineralnega stekla, kar je super. A je pri Simobilu na voljo samo v zeleni barvi?

Svetujte mi prosim glede telefona. Hvala.

Fiatista

Pripravnik
1. sep 2007
670
0
16
Vzami nokijo, super fon. Sam sem sicer že lep čas na SE-jih, pa sem bil nad njo prijetno presenečen, tudi kolegi jo pohvalijo. Ker praviš, da poslušaš veliko muzike: zadevica podpira do 8GB microSD kartico (cca 40EUR), poleg tega so cenejše od Memory Stick Micro (M2), ki jih podpira SE. Ekran je tut boljši, mislim da je 16M color TFT. Ker je Symbian fon, je tud malo boljši support oz. se dobi več aplikacij itd.
Fotič je sicer najboljši pri T650i, nokija nima avtofokusa...

nidan

Pripravnik
2. feb 2008
449
0
16
Vsekakor T650 ali W880 ( velik + ) funkcije in izdelava. Ekran je pa naj bolj kontrasten pri W880, tistih 16m barv se pri nokiji nikjer ne vidi.