Se je že komu zgodilo.. ?

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Da prides v nek nakupovalni center (mercator, spar, whatever..), pred tem vtaknes 1eu v vozicek, da si ga lahko odklopis, po opravljenem nakupu pripeljes vozicek nazaj, da dobis 1eur nazaj, namesto tega pa potegneš ven iz špranje ene smrdljive lire oz. kune ?!

Haha, meni se je to danes zgodilo ze v drugic.. ocitno je kak čefur stalno na preži in ti zamenja vozicek, ko nisi pozoren
d055.gif

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Ne vem, ali pa le prazne oz. skoraj prazne zamenjuje.. skratka nadvse nenavadno se mi zdi tole
tongue-1.gif

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Pusti to.

Bistvo je, da lire in kune primejo.
Grem takoj v klet pobrskat, če mi je še kaj tega kovinskega šodra ostalo.
wink-1.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Naslednjič si odkleni voziček s tem istim kovancem, lirami ali kunami, potem pa naj ga zamenjajo, budale.

Bucko

Fizikalc
28. avg 2007
1.739
53
48
Prvič slišim .... euro pa euro ... hehe.

Pomoje pa ne prelagajo ali menjajo vozička - imajo tak ključ vtaknejo not, euro vn, in pleh notr....

Mater jim naštudirano.

Piatnik

Zelenc'
2. nov 2007
14
0
1
Meni se je zgodilo to, ko sva hodila z kolegico po baumaxu, iskala prodajalca in se ulegla na ležalnike med čakanjem na prodajalca pa nama je voziček ukradel en moški in nonšalantno odšel. Pride prodajalec in panika, kje je moj voziček!!! Dva evra sta notr!!! Ok iščem po trgovini in rečem Oprostite prosim, mislim da je tale voziček moj ker je v ležišču kovanec za dva evra in ker ima prekleto podobno navito plastiko okoli kolesa. Žena si je upala sikat da so dal denar notr, pa jo je moral mož pomiriti da je voziček bil sposojen na dolgi rok. Nato pa sta oba, sin in mož, z dolgimi obrazi razložila voziček, jaz se pa zahvalil za njihovo prijaznost da so mi blagovolili vrnit voziček.

Takšnih dolgih obrazov človek ne pozabi zlepa. pa še nekaj, ženska je nosila velik križ na prsih...znak pobožnosti in ponižnosti pred bogom.

Še dobro da ni boga v trgovinah.

01481

cifra
15. maj 2007
5.306
0
36
68
Ljubljana
U Bauhausu je bil/ če ga niso že ujeli, možakar, ki si je načrtno prilaščal prazne vozičke. Ob trenutku nepazljivosti, "uzela ga magla".
Pa naj, če mu tisti € toliko pomeni in pomaga. Bolj mi je šlo na spolni organ, da sem moral ven po drugega.
Dogodilo se je pa moji najlepši polovici, ko je zjala rože, sam pa med tem haral po tehničnem oddelku, ker če bi bil
zraven, bi kri tekla. Bo mene sprehajal.
17758-icon_confused.gif

Principessa

Pripravnik
1. nov 2007
68
0
6
za devetimi gorami
Citat:
Uporabnik Tenforest pravi:
5 sitov mislim da je istih velikosti.

A pol kovanec za 5 sitov deluje? Ker sem glih te dni enga našla (pa še kakšen se bo s časoma verjetno našu) in bom zdej sam tega uporabljala... Pol mi pa kr nej kdo voziček v štacuni vzame, če hoče... Hihihi
wink-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Tudi možno da imajo predelan "ključ" drugega vozička, pa da ga v škatlici ne zatakne, tako ti lahko ven pobere euro in odide :)

Če v delovnem dnevnu naredi pet velikih trgovin, pa v vsaki pet vozičkov "odklene" in pobere euro ima na koncu dneva 25€, kar pa je že boljši dnevni zaslužek kot v kakšni proizvodnji :)

Samo je pa res da verjetno tak tip postane kmalu sumljiv, ko se po trgovinah okoli giblje in ne traja dolgo njegov šiht.

LP

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
5 sit paše v vse vozičke, so kr iskana roba. Drugače pa se da velikokrat tudi odpret s ključem - okrogli del potisneš not, včasih treba malo levo-desno potisnit in gre (ključ gre seveda ven bp).

Tammyka

Zelenc'
3. avg 2007
13
0
1
V Mariboru na križišču Cankarjeva - Partizanska tud en skoz fehta za dnar. Kak je na semaforju rdeča, pride in če mu nočeš dat evra al pa dva se kr pred avto postavi... In tam stoji celi dan od 8ih zjutraj pa do 19.00 zvečer...

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Okej zdaj mi pa ni jasno ...... kje ste vi ta čas ko vam zamenjajo voziček in kaj delate?? Jaz mam voziček vedno pri sebi, če že opravljam kakšne nakupe.

Poleg tega .... komu se splača za 1 € krasti in se kregat za en voziček? Menda obstajajo veliko bolj donosni načini kraje
tongue-1.gif

SoulMan

Majstr
9. sep 2007
3.264
152
63
Celje
Citat:
Uporabnik Bitch_inside pravi:
Poleg tega .... komu se splača za 1 € krasti in se kregat za en voziček? Menda obstajajo veliko bolj donosni načini kraje
tongue-1.gif

Ja, ampak za njih že moraš pokazati nekaj pameti...