Meni se že zdi tako. Tudi za dokaj normalne poste se drugače mislečim stisne gumb Spam in se ga eliminira (poglejte teme v spam kotičku in politiki). Naj raje moderatorji opravijo svoje delo, ker sem se že naveličal klikati na ikono Natisni.
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Če zlorabljaš tipko spam, se ti avtomatsko brišejo točke kredibilnosti in to je ena varovalka.
Ko prideš do 0, ne moreš več označit nečesa za spam.
Če moderator ugotovi, da je nekaj kar ni spam označeno za spam, lahko spam umakne, zato pa je zraven gumba spam še gumb opozori moderatorja.
Nekateri res zlorabljajo gumb spam, ampak moderator določenega podforuma pa tudi ne more biti 24ur za Pc in spremljat vsaki post, ki ga kdo napiše in zato se je naredilo gumb spam, da lahko uporabniki, ki so aktivni v neki temi, sami označijo nek post, ki krši pravila foruma ali je zašel od prvotne teme kot spam.
Če imaš to v mislih tisti poziv na radiranje sintiča, je bil dejansko čisto na mestu. Njegove fobije s policaji so neberljiveCitat:
Uporabnik legionar pravi:
Videl sem celo post kjer se je spodbujalo, da se drugače mislečim pritiska gum spam in je post obstal.
Citat:
Uporabnik jest5 pravi:
Če imaš to v mislih tisti poziv na radiranje sintiča, je bil dejansko čisto na mestu. Njegove fobije s policaji so neberljiveCitat:
Uporabnik legionar pravi:
Videl sem celo post kjer se je spodbujalo, da se drugače mislečim pritiska gum spam in je post obstal.
Ne vem. PovejCitat:
Uporabnik NigelM pravi:
Ne se sprenevedat, dobro veš o čem govori Legionar