SE ali NOKIA

vejca

Pripravnik
Pri Simobilu bi vzela nov aparat, vendar se ne morem odločiti med Sony ericssonom V630i in Nokio 6288. Sicer mi bolj leži SE, samo sedaj imam SE w300i in je wokman pa me zanima če se da na SE V630i čeprav ni vokman isto poslušati glasbo brez slušalk?
Zaželjena vaša mnenja.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
No,jaz sem tudi okleval med Nokio in SE.Vzel bom Nokio 6288,ker mi bolje ugaja.

kane

Gay(lord) Fucker
11. avg 2007
1.224
0
36
35
Fufn
Jaz pa nimam slabih izkusenj z SE ampak bolse izkusnje z Nokiami.

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ja ne vem no, pri meni joystick ne dela kakor je treba, pokrov baterije sam od sebe pada dol, občasno nekaj trokira.....
telefona pa ne uporabljam ne vem koliko tko, da me je res razočaral

Sedaj bom vzel nokio in upam da bo vredu
rolleyes-1.gif

Kibibi

ubloonie
20. jul 2007
3.291
0
36
Je bilo rečeno, da naj bi pri tem modelu bil joystik hitro pokvarljiv, samo pri tem, ki ga je imala moja sestra je po skoraj dveh letih bil joystik tak kot kupljen, niti pokrovček ni bil razmajan. Edino kar je bilo malo ohlapno je bil tisti pokrovček ali kako se reče, ki je pokrival tisti predel, kjer se je priključil za polnjenje baterije. Tudi trokiral ni nič, pa ga je kar pogosto uporabljala. Jaz do sedaj še nisem imela nobenih problemov s SE. (Moram hitro potrkati, da se ne bom prehitro kaj zarekla.
rolleyes-1.gif
)

Nazadnje urejeno:

vejca

Pripravnik
No sem srečna lastnica Nokie 6288, sedaj se še polni.Me pa jezi ker mi ploščica na zadnejm pokrovčku na kateri je leča za fotoaparat pada dol, sploh nima jezičkov za zataknit.sedaj smo jo z notranje strani malo zalepli s selotejpom in me zanima če se to še komu dogaja?

blackman

Pripravnik
2. sep 2007
230
13
18
Moj glas gre vedno samo za SE. Višji razred teh telefonov ne bom ocenjeval, ker sem jih imel premalo v rokah, pri nižjem in srednjem razredu pa je za moj okus SE za nekaj razredov pred Nokio (predvsem zasloni so katastrofa, meniji tudi slabi,..)

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Ful je zakon stvar 6288, da best je, vendar ze 1 dan si ze pokrovcek baterije lepila..
rolleyes-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
1. Nesi zamenjat, pa naj ti dajo tako, kot se spodobi.
2. Ne flancaj, kako je zakon, ce se take bedarije dogajajo s telefonom..

Sokol

Pripravnik
4. avg 2007
660
9
18
Dolenjska
Citat:
Uporabnik blackman pravi:
Moj glas gre vedno samo za SE. Višji razred teh telefonov ne bom ocenjeval, ker sem jih imel premalo v rokah, pri nižjem in srednjem razredu pa je za moj okus SE za nekaj razredov pred Nokio (predvsem zasloni so katastrofa, meniji tudi slabi,..)

Jaz pa SE ne maram za noben denar
ne-ne-1.gif
, ker ima preveč komplicirane menijev primerjavi z Nokio. Sicer se tudi SE-ja navadiš čez čas, ampak jaz nebi menjal