SD Kartica

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Oj, imam dve enaki SD kartici, 16gb class10. Obe vedno formatirani na istem fotoaparatu (nikon).
Mi pa samo ena prime na laptopu v SD slotu, drugo melje in kao ni formated. Lahko pa obe v externem USB2 citalcu
normalno uporablam. V cem bi bla lohk finta, da druge laptop noce shendlat ? Pocas "elektricno" crkuje ?

alfist555

Fizikalc
4. okt 2007
1.823
1
38
Ne vem kaj bi bilo, ampak meni obcasno SD kartica "izgine" med kopiranjem fotk preko citalca. Skopira 20% fotk, pol pa napise da kartice ni. In sem ugotovil, da pomaga, ce kartico potegnem za 1mm iz citalca....pol mi jo bere normalno. Kot da bi bil slab kontakt. Probaj.

LP

I

Izbrisan uporabnik 17097

Ne moreš verjet meni se je ravno to zgodilo včeraj.Po prenašanju nekaterih videov iz telefona na računalnik je iz kartice izginilo še vse ostalo.Kartice sploh ne zazna.Ne v telefonu ne v raznoraznih adapterjih.V telefonu napiše da je prazna ali nepodprt format v adapterjih je pa sploh ne zazna.Verjetno bi jo z formatiranjem rešil toda bi izgubil vso ostalo vsebino na kartici.Ne pomaga nič tudi da je potegnem malo ven noter ne v različnih čitalcih.Ali mogoče kdo ve za še kakšno drugo rešitev?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Jaz sem svojo včeraj formatiral....potem pa z recuvo nazaj podatke dobil...

Sam mi noče 0 odpret kako vse
poškodovano...

Aha pa dal sem Quick format!I

I

Izbrisan uporabnik 17097

Jaz sem tudi poskušal z recuvo pa sploh ne zazna kartice v čitalcu kao prazen disk.Malo še počakam če bo kdo prišel še z kakšno rešitvijo,drugače jo bom pa res formatiral in potem poskusil povrnit,no ja dobro da imam večino kartice v oblaku Tako da velike škode ne bo toda vseeno bi rad dobil rešitev.Včasih je bilo res tako kot je zgoraj napisal alfist555,da si jo dal mal ven pa not in jo je zaznalo samo sedaj pa ne pomaga nič.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.077
5.652
113
Palčka za ušesa pucat pa kontakte z alkoholom Mal...zdaj takle čas ga Ziher kak liter stoji na mizi
grin1.gif