Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
Kupil sem si Eeeja 901 ampak mi je uspelo dobiti samo verzijo z 12GB zato bi nujno potreboval se 4-8 GB. Ker o SD karticah nimam pojma sprasujem vas katera bo najprimernejsa. Aja pa zanima me se kje lahko kupim nalepke za tipkovnico?
Glede na to, da ima asus eee zelo majhne tipke bi rekel, da ti standardne velikosti nalepk ne bodo ustrezale. Morda prozorne. Ima pa mislim, da jih e-misija. Če ti strošek 20€ ni prevelik, pa si lahko slovenske znake tudi dograviraš.
SD kartice..vseeno...odvisno kaj ti je važno, hitrost ali ugodna cena? V vsakem primeru boš potreboval HCSD kartico.
Gledam tole 16GB od A data: klik Saj je to taka kot jo imas ti Futuristic? To je cist sprejemliva cena potem raje vzamem 16GB ce bo stvar delal tako kot je treba. Glede tipkovnice mi pa 20EUR ni prevec za graveranje tako da me zanima kdo se s tem ukvarja. Kako pa pri graveranju pobrise znake ki so zdaj na tipkkovnci? Zaenkrat hvala za pomoc in zvezdice vsem v temi.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.