Ščitnik za zobe

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Po mojem ga dobiš v večini športnih trgovin, drugače v Hervisu bi jih morali imeti skoraj 100%.
Ja, v bistvu je one size, če se prav spomnim, sam pač ga moraš "vdelat"...so navodila zraven kako.

Jordan

Fizikalc
5. jun 2009
2.839
-9
38
Ljubljana
Vročo vodo, pa hitr med usta
smile-1.gif

drugače boljši se delajo glede na tvojo obliko zobovja...

maš pa različne modele....

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Uf, drago. Jaz sem ga kupil v Intersportu, takega, ki ga izoblikuješ v vroči vodi, pa mislim da je bil okoli 6 evrov. Verjetno so dražji debelejši, ampak jaz sem tudi s tapocenim zadovoljen.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Uf, drago. Jaz sem ga kupil v Intersportu, takega, ki ga izoblikuješ v vroči vodi, pa mislim da je bil okoli 6 evrov. Verjetno so dražji debelejši, ampak jaz sem tudi s tapocenim zadovoljen.

In uporabljaš ga za ... ?

Za vsaj približno resno ukvarjanje z borilnimi športi, bi se jaz široko ognil najbolj poceni ščitnikov. V svoji karieri sem jih sprobal ene par in na koncu sem bil najbolj zadovoljen s tem: http://www.prideshop.eu/sl/com...13&vmcchk=1

Vsak kos gume je dober, dokler ne prideš v situacijo, ko 10 eur razlike lahko pomeni 1000 eur pri zobozdravniku. Tudi 10 let stare zimske gume so čisto v redu. Dokler ne rabiš enkrat orenk zavirati na mokri cesti, recimo...

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Jaz bi rabil enega čim bolj poceni, gre za darilo, ozeroma zajebancijo. Ampak more bit pa res ščitnik za zobe, ne zdej predlagat naj kos gume odrežem...
grin1.gif
Skratka hervis, sport 2000, gigasport itd. je najceneje? Tole za 5,6 EUR se sliši OK...

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ragbi. Sem dobil že nekaj lepih udarcev v glavo, pa me je vse kaj drugega bolelo.

Po čem pa vidim, da je recimo ščitnik za 30 evrov toliko boljši od onega za 10?

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Priporočam google za top brand.Nimam pojma, kaj je ok.

Sicer pa je pomembno, da vzameš kvalitetnega ker to le maš v ustih... In pa mogoče razmisliš o tkakem z luknjo za lažje dihanje in pljuvanje
smile-1.gif

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Po čem pa vidim, da je recimo ščitnik za 30 evrov toliko boljši od onega za 10?

Tisti, ki sem ga jest prilepil, ima pod zobmi še dodatno ojačitev, guma pa je precej bolj kvalitetna.

Barbarian

Fizikalc
25. sep 2008
1.234
24
38
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Jaz bi rabil enega čim bolj poceni, gre za darilo, ozeroma zajebancijo. Ampak more bit pa res ščitnik za zobe, ne zdej predlagat naj kos gume odrežem...
grin1.gif
Skratka hervis, sport 2000, gigasport itd. je najceneje? Tole za 5,6 EUR se sliši OK...

... za zajebancijo to rabiš!?
Lahko bi to takoj napisu da ignoriram post in to si še dal pod rubriko šport
rolleyes-1.gif

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Ceneje kot v hervisu ne boš dobil.. za zajebancijo je dober.. jest ga mam za hokej, kjer je itak samo za prvo silo, ostalo ne pomaga niti zlat
smile-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
najceneje so v šport 2000 oz po novem zdaj sports direct. Včasih se kak tud za 1 euro prodaja. Je pa res bolj za hec kot za res.

gustav

Pripravnik
17. mar 2011
478
2
18
Zg. Gorenjska
Za kakšne borilne športe in to verjamem da mora biti kaj boljšega, na dvojni ugriz ipd. Pri hokeju pa ščitnik pomaga samo pri kakšnem dotiku s palico, komolcem... Medtem ko če prileti pak, je skoraj bolje da nimaš ščitnika.. S ščitnikom namreč pljuneš ven celo linijo.. Videno že večkrat, tudi pri ščitnikih za 50+ eur..