Schumacher ponovno v F1

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Kot kaze se mojster vraca da golobradcem pokaze ucno uro dirkanja
grin1.gif

http://24ur.com/sport/f1/bild-schumi-mercedes-manjka-le-se-podpis.html

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
tako je, kapico sem ze dal iz arhiva hahaha jo bom spricnil v srebrno, pa konja zamenjal za štern
smile-1.gif
))

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
to bojo zdaj izgovori: "nikoli nisem za mercedesa navila ampak vedno za mclaren!!!!!1" in še isti dan kuril mercedesove majce in kape
hysterical-1.gif

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
itak, šumi mora spizdit od ferrarija ko je alonso prišo, ker drugace bo živčenga fasal, gledat jokico.

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
se mi zdi da se bodo navijači mercedesa pojedli
hysterical-1.gif

Jup... res je kriza.
grin1.gif

Sploh pa kot prvič ne verjamem tega, dokler ne bom videl šumija na dirki, kot drugič pa še vedno mislim, da nima kaj več pokazat in da ga bodo mladeniči scat vozil.

Realman

Pripravnik
21. maj 2008
393
2
18
Ne vem če ste zasledili, samo to da je Alonso v ferariju sedaj je Schumacherjovo maslo. To, da bo pa on vozil za mercedes, pa tudi jaz malo dvomim. Mogoče pa res, samo da se piše o tem že raste popularnost F1, tega se moramo zavedat. Pustimo se presenetit.

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.535
1.234
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
se mi zdi da se bodo navijači mercedesa pojedli
hysterical-1.gif

Jup... res je kriza.
grin1.gif

Sploh pa kot prvič ne verjamem tega, dokler ne bom videl šumija na dirki, kot drugič pa še vedno mislim, da nima kaj več pokazat in da ga bodo mladeniči scat vozil.

tudi jaz mislim da bo to najbolj verjeten scenarij

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
smeha polno, rosbergu že kuzla v rit skače, češ ne bom numero 2
smile-1.gif
to je karizma.

qqqqqqq

Fizikalc
23. apr 2008
1.405
0
36
F1 sem začel redno gledat ko je shumi prišel v ferarija navijal zanj in zadnjo tekmo ogledal, ko je šel v pokoj. Od takrat nism gledal niti ene tekme, očitno bom naslednjo sezono znova gledal. :)

Tako je storila večina, popularnost je padla in z njegovim prihodom si lahko zopet obetajo veliko gledanost. Šumaher lahko vozi tudi en voznik moštvo, massa je pa lahko mehanik, sam kaj ko šumi ni očiten prasec, to postane šele ko zapelje na stezo.

Je pa nekaj res, šumi je proti koncu izgubljal mladostno predrznost, tako da šumija kot ga poznamo mislim da ne bo več, bo mel pa svoje trenutke, kot ronaldinjo v milanu.

mac77

Fizikalc
22. avg 2007
4.541
37
48
Malo tiste predrznosti je res zgubil na trenutke.Ampak ko osvojis vse z takim naskokom tudi malo pade motivacija. Mislim da ce pride bo cist na vrhu. Je stari macek volana in takega filinga za voznjo in tehnicnega znanja se ni imel nihce. Italijani mu lahko postavijo spomenik da jih je potegnil iz dreka. Ce osvoji se kak naslov z Mercedesom bo postal prakticno nesmrten se med Nemci

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.578
10.795
113
Citat:
Uporabnik novaa pravi:
pa kaj zdaj ded resno misli nazaj prit?

da, pogovori s Fryem so že dejansko v teku, tako da,jaz mislim da je zadeva 99%. pa četudi samo za eno leto. Tolk da se dogaja
smile-1.gif

Status
Tema ni odprta za nadaljno razpravo.