SCG Route 2.5 NT

I

Izbrisan uporabnik #488

Niso me obvestili
smile-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Včeraj je že izšla vidim, mogoče jih mam na spamu...

I

Izbrisan uporabnik #488

Tak na hitro sem pogledal, pa mislim da je AR čisto dovolj ali vsak enako dobra v Srbiji, drugo pa ima bolje pokrito, ČG, Makedonijo...

Mirko_Barkovic

Fizikalc
16. mar 2009
894
64
28
Kamnik
Izdajatelj opisuje kar nekaj spremeb. Predvsem so pomembni popravki v Beogradu, ki so bili za navigacijo nujni, saj je glede na predhodne verzije ogromno sprememb.

Karta SCG Route, verzija 2.5 (oktober 2011) - skrajšan pregled sprememb:
*********************************************************************************
Unete su mape do nivoa ulica u 10 novih naseljenih mesta:
Lešnica, Ljubovija, Mali Zvornik, Mali Žam, Markovac, Margita, Novo Selo, Pavliš, Vatin i Veliko Središte

SCG Route 2.50 sadrži ukupno 341 gradova i naseljenih mesta obrađeno do nivoa ulica.

Ukupno su 43 grada obrađena sa tačnim smerovima, zabranama skretanja i preciznim rutiranjem: Bačka Palanka, Batajnica, Beograd, Bečej, Bor, Crvenka, Čačak, Golubac, Gornji Milanovac, Inđija, Kikinda, Kragujevac, Kraljevo, Kula, Leskovac, Loznica, Nikšiæ, Niš, Nova Pazova, Novi Pazar, Novi Sad, Obrenovac, Paliæ, Pančevo, Petrovac na Mlavi, Pirot, Podgorica, Požarevac, Požega, Ruma, Sokobanja, Srbobran, Sremska Mitrovica, Stara Pazova, Subotica, Svilajnac,Užice,Valjevo, Vrbas, Veliko Gradište, Vranje, Vršac, Zrenjanin.

Unete su korekcije na putnoj mreži Srbije i Crne Gore:
- Popravljena geometrija puta Podgorica - Nikšiæ
- Popravljena geometrija puta Žabljak - Nikšiæ - Herceg Novi
- Unete nove trake na autoputu Beograd - Subotica
- Korigovana geometrija puta Paraæin - Zaječar
- Popravljena geometrija puta Berane - Kolašin

Unete su ispravke u gradovima u Srbiji i Crnoj Gori.

Popravljena ulična mreža u Čačku, u Podgorici, u Valjevu, u Somboru, u Svrljigu, u Aranđelovcu, u Zrenjaninu, u Negotinu, u Novom Sadu, u Kladovu, u Pljevljima i u Požarevcu.

Ispravljane su greške, i unešeni su novi podaci u Beogradu.

Nazadnje urejeno:

fikus

kaktus
23. apr 2008
2.528
14
38
Upam, da so spremenili tudi odklepanje, da bo spet tako lepo enostavno kot pri AR.
wink-1.gif

Mi kdo zaupa link, kje bi se jo dalo dobiti za testiranje
wink-1.gif

I

Izbrisan uporabnik #488

Zadeva žal ne more parirati Adriaroute... Morda le v Beogradu.

Africa2010

Pripravnik
9. jun 2010
30
0
6
Samo malo za razvedrilo...
Na zgornji sliki mi je že od daleč padel v oči napis Yugoslavia nekje v sredini Srbije. Ali je ta update že toliko zastarel
smile-1.gif
, ali pa se avtorji ne morejo ločiti od dobrega starega imena.
Ali pa se nočejo komu zameriti, ker bi morali vrisati mejo s Kosovom....
bonk.gif

Nazadnje urejeno: