Scam, Kratek prevod/povzetek iz italjanščine

mickeycek

Fizikalc
2. jun 2011
234
59
28
Pozdravljeni,

Prosim če bi mi lahko nujno nekdo ki razume italjansko na kratko naredil povzetek kar piše na spodnji spletni strani. Namreč kolega je neka oseba kontaktirala da je pač bil izbran za neko "službo" kjer bi delal na nekem projektu ("Next world evo" ali nekaj takega) pa sem 100% prepričan da gre za nateg, oziroma spet kak piramidni sistem. In očitno so kar prepričjivi saj so organizirali neko srečanje za vse nove "člane" in je kar prepričan da je mogoče z tem zaslužiti.

Sam pa sklepam da gre za piramidni sistem ker naj bi kar tako ti ponudili veliko vsoto denarja za začetek, pa da zaslužiš nevemkako velike denarje že v enem dnevu itd...

V glavnem na spletu se od njih sploh nič ne najde, očitno pa so zelo prepričljivi.

Prosim če bi lahko na kratko napišete/naredite povzetek kaj piše na http://agenteavatarenextworldparliamone.blogspot.com/2011/09/agente-avatar-che-cose-entriamo-in.html .

V kratkem bo spet neko srečanje za vse trenutne člane pa da je vse zastonj, hrana, pijača pa da ni treba nič plačat itd. Mislim da kolikor sem z google translate videl je nekaj od teh srečanj tudi omenjeno pa me zanima če piše kaj da je treba plačat oz za kakšno nategancijo gre da ga nebi v kaj naj...

Hvala res za vsakršno pomoč!

Nazadnje urejeno:

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ne da se mi brati vsega kar je na linku, ampak na hitro kot sem videl, očitno spet nek mrežni marketing / piramidni sistem. Skratka, par jih bo fajn zaslužilo, drugi pa bodo od izkušnje odnesli pekočo rit.

mickeycek

Fizikalc
2. jun 2011
234
59
28
Tako tudi sam sklepam, samo so očitno z temi forami zelo prepričljivi ker lahko še tako pojasnjuješ da je spet en nateg pa te noben ne posluša... tam čist spodaj sem še nekaj prebral da baje če podpišeš to pogodbo pa kasneje če se jih želiš znebit moraš plačati 750€ ??

ThorZEN

Fizikalc
18. avg 2007
2.304
32
48
Nekateri pač morajo iti skozi ta proces. Enim je za lekcijo dovolj enkrat, drugim večkrat. 750€ še bo poceni šola.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
odprejo zastonj blog na goolu, izberejo default temo in delajo biznis za hude dnarje.
Že to ne gre skupaj;)

Moreš bit oreng nor, da že prebereš več kot 3 stavke.

denot

Zelenc'
3. sep 2012
1
0
1
Učitno neben od vas nima pojma o mrežnem marketingu in piramidah! Veste sploh razliko MM in PIRAMIDE? Pomoje nimate pojma, ja next world obstaja, to je socialno omrežje ki začne laufat 30.09.2012, mi je prav smešno ko berem te vaše komentare da moraš plačat 750€ če se hočeš znebit next worlda? Odkod vam to?
Naj vam pomem da se res sljuži veliko in lepo ker smo na začetku.. Sam sem agent na tem podjetju in vam lahko pustim tudi mojo številko ali številko oz. kontakz nadrejenih in jih kontaktirate da se samo prepričate... Kot pa vidim po vaših komentarjih ste vsi za plačo 500€ celo živlenje, ker je za vas vse nateg!! Uživajte v teh 500€.. Čao

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
napiši raje kontakt da bi še mi služili
cheer.gif

panoramic

Fizikalc
20. mar 2010
1.837
0
36
Ampak ... nečesa ne razumem. Toliko denarja se vrti, ti pa si ne moreš privoščiti tečaja pravopisa?
evil.gif

joejoe

Pripravnik
30. dec 2007
812
1
16
Citat:
Učitno neben od vas nima pojma o mrežnem marketingu in piramidah! Veste sploh razliko MM in PIRAMIDE? Pomoje nimate pojma, ja next world obstaja, to je socialno omrežje ki začne laufat 30.09.2012, mi je prav smešno ko berem te vaše komentare da moraš plačat 750€ če se hočeš znebit next worlda? Odkod vam to?

bonk.gif

Again!

Dej me prosim prepriči, kako MM ni piramida
wink-1.gif
Pa fuuuuuuul velik teksta napiš, pa pol na koncu zračunaj, kolko denarja bi lahko v tem času, ko si tipkal, zaslužil, če bi se luna, mars in pluton pokrila in bi ti kapnila ena karjola zlatnikov na betico...

Glede na one "komentare" so še enga štajerca nategnili. Bi bil že cajt, da se naučijo, da brez dela ni denarja, pa da nihče ne bo namesto njega v službo hodil in mu denar šenkaval.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
napiši raje kontakt da bi še mi služili
cheer.gif

ne boš služil, ampak sljužil
Hehe
grin1.gif

Kakšna je razlika med "služiti" in "sljužiti"?
Če služiš, kaj zaslužiš, če pa sljužiš, delaš, a daješ denar enmu drugmu.
grims-1.gif

jello

Guru
22. sep 2008
10.311
3.932
113
Ima pa sistem. Najprej nas je napizdil in potem povabil. Sliši se vabljivo, ampak se nekako ne morem pripravt do tega da bi ga poklical. Kaj mislite? Se tukaj da zasljužit?

P.S.: Sem resen.

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Če daš prevod google translate v angleščino se še da nekaj razumet,vendar preden začneš dobro čitat že vidiš da je nateg.
Očitno se tukaj obračajo takšni denarji,da nimajo niti toliko da bi plačali nekoga,da njihovo stran prevede še v ostale jezike.

@ denot
No kje so telefonske in kontakti,da te pridemo malo pogledat ali nam ne privoščiš da bi še mi kaj zaslužili?
Morda bo še prišel kakšen "plavi" malo pogledat kaj delate.

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:

Morda bo še prišel kakšen "plavi" malo pogledat kaj delate.

Na koncu, ko bo videl, da je vse kul, bo rekel "Vrlo dobro!"
Uni mu bodo pa odgovorili "Sljužimo narodu!"
hysterical-1.gif