samsung sgh i780

samsung

Zelenc'
30. nov 2008
4
0
1
dober dan vsem skupaj

mene pa zanima a ta telefon ima integrirani gps(piše že tako), ker sem naložu že 1001 program pa mi vedno napiše da ne najde GPS.
je mogoče kaka fora v gps nastavitvah, je morda kje drugje kaka fora, nism več tolk pameten.

prosim za kak nasvet
hvala

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Meni dela normalno. Edini problem je, da je poizkusna različica Garmin Mobile XT (imenovana Samsung Mobile) potekla. Je pa res, da potrebuje malo več časa, da se priklopi na zemljevide kot pa TT, katerega imam v avtu.

samsung

Zelenc'
30. nov 2008
4
0
1
men kao ne najde notranje naprave gps in mi zmeraj da na voljo če se hočem priklopit prek serijske enote,bluetootha in še enga. probal sem vse pa mi še zmeraj ne najde gps naprave ,tako da mi sploh do satelitov ne pride

samsung

Zelenc'
30. nov 2008
4
0
1
Citat:
Uporabnik tis pravi:
Meni dela normalno. Edini problem je, da je poizkusna različica Garmin Mobile XT (imenovana Samsung Mobile) potekla. Je pa res, da potrebuje malo več časa, da se priklopi na zemljevide kot pa TT, katerega imam v avtu.

jest ko grem v garmin xt mi začne skenirat (tako mi napiše) naprave in mi ne najde gps naprave. si mogoče tam v nastavitvah kaj posebnega naštimal, ker sem probal pomoje ampak samo pomoje vse. tud tista ikonca, ki naj bi kazala sprejem imam prečrtano

tis

Fizikalc
25. jul 2007
5.423
0
36
Nič nisem posebnega naštimaval. Se pa priporočam za kako kodo za garmina XT, če ko ima kdo slučajno (PM).