Samsung SGH-G810

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Uporablja kdo to igracko? Kako se obnese v praksi? Sicer sem jo malo preslatal enkrat, vsaj zdi se mi da tocno ta model in je bil hiter, kompakten etc. Cist malo razmisljam glede na to, da ga lahko vzamem za en ojro.
smile-1.gif

Schumi

Fizikalc
2. avg 2007
4.129
12
38
Trenutno mam Tytn dvojko. Ze neki casa gruntam, da bi presaltal na kaj mejkcn manjsega. Pogoji pa so ful option!
grin1.gif
Ne resno, BT, WLAN, GPS in tipkovnica morajo biti vkljuceni v paket. Sicer so na mobile.si imeli ene testne zadeve pa se mi zdi, da to ni ta, da je precej vecji kot pa tisti iz mojega spomina. Namrec iskan samsung pri nas naj ne bi bil v prodaji, imel pa je GPS in Symbian.

Hec je, da se mi aneks valja po predalu in ce za en ojro dobim soliden telefon, zakaj pa ne. Ga moram pogledat v zivo kako je kaj izdelan.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Kaj ti koristi, ce nokia symbian aplikacije ne delajo na njem..

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pac ne delajo. Ne vem. Tako pravijo reviewi in userji.. Tudi mene je to cisto ohladil..

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
Kot da ma nokija ne vem kok dost hudih aplikacij, žal mi je sam za sports tracker

vodka

Pripravnik
26. apr 2008
56
0
6
Omembe vredno je tud da si ne moreš s nadgradit telefona sam oz. potrebuješ mal več opreme kot samo USB kabel

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Falil si point. Kar dela na Nokijih Symbianih, se rado zgodi, da ne dela na Samsungovih Symbianih.. Compatibility error..

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Neseš na servis, rečeš da ti nekaj nagaja pa ti bodo že oni nadgrejeval (vsaj dokler je v garanciji)
Jaz sem svojega nesel predvčerajšnem na servis. Ni mi našlo gps signala in ob priklopu slušalk se mi je pojavila(pomoje večini) slovaščina oz. nek drug podoben jezik. Pa se naj ukvarjajo z njem.
Kar se tiče aplikacij. Nekatere delajo veliko je pa takih ki ne delajo. Jaz sem probal Skype. Malo bolj pa uporabljal eBuddy(sicer je java), Resco Photo Viewer.
Moje mnenje je če iščeš telefon, kateri naj bi podpral vse Symbian programe potem je Nokia prava zadeva, vsaj dokler nebo več programov namenjenih prav Samsungu

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Kakor sem jaz razumel te zadeve ne delajo samo tiste aplikacije, ki jih je naredila Nokia. Torej Sports tracker in podobne. Ostale delajo.

INNOV8 pa naj bi imel tudi to poštimano.

grobo

Pripravnik
23. jul 2007
893
0
16
Jaz od "nokiinih" aplikacij pogrešam le sports tracker in mail for exchange. ostalo kar sem uporabnega nalagal mi vse dela. Zaenkrat zadovoljen.

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.516
6
38
Se pravi na tem mobilcu, če dam samo primer, mora bp delat "klasični" symbian Garmin, kakšen ybrowser, pa tako naprej?

alcazar

Pripravnik
3. sep 2007
879
19
18
Slovenia
Telefon imam nekaj tednov - izkušnje so sledeče:

+
baterija ob zmerni uporabi drži 3 dni, kar je za tak telefon kar lepo

slike so solidne, tudi v slabših svetlobnih pogojih s flešem (niso pa 1A)

dober zaslon

odzivne tipke

-
garmin enkrat deluje drugič ne. Vmes nič ne spreminjam nastavitev, ampak ko ga najbolj potrbuješ, seveda ne dela
smirk-1.gif

ko nosim telefon v žepu, se pokrovček fotoaparata neprestano odpira

več ko 50% symbian aplikacij mi ne uspe naložit (mord sem jaz smotan)

moba NLB ne deluje

vgrajen predvajalnik glasbe zmrzne vedno, kadar imam vstavljeno spominsko kartico
bonk.gif

bluetooth slušalka ali druge naprave se ponavadi ne povežejo samodejno in jih moraš ročno. res praktično.
crazy1.gif

pri budilki ne moreš (ali pa jaz ne znam) nastaviti, da glasnost ni naraščujoča. Po treh sekundah se dere, ko zmešan.

ko vklopiš polnilec, ti teži o nekih načinih prenosa - kot bi ga priklopil na usb - ne zazna, da gre zgolj za polnilec

Če povzamem - za moje pojme je telefon bolj jajca kot ne. Sicer drobne stvari, ampak ti najedajo živce.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.591
1.122
113
Titograd
So telefoni in je Nokia..... vedno so jo od ostalih po praktičnosti ločile le malenkosti
smile-1.gif
škoda ker tudi meni je bil obetaven fon, ampak po naštetih slabostih sem sklenil da ta telefon ne bo moj niti po pomoti.

Cawo

Fizikalc
Osebje foruma
25. jul 2007
2.867
19
38
Citat:
Uporabnik alcazar pravi:
Telefon imam nekaj tednov - izkušnje so sledeče:

+
baterija ob zmerni uporabi drži 3 dni, kar je za tak telefon kar lepo

slike so solidne, tudi v slabših svetlobnih pogojih s flešem (niso pa 1A)

dober zaslon

odzivne tipke

-
garmin enkrat deluje drugič ne. Vmes nič ne spreminjam nastavitev, ampak ko ga najbolj potrbuješ, seveda ne dela
smirk-1.gif

ko nosim telefon v žepu, se pokrovček fotoaparata neprestano odpira

več ko 50% symbian aplikacij mi ne uspe naložit (mord sem jaz smotan)

moba NLB ne deluje

vgrajen predvajalnik glasbe zmrzne vedno, kadar imam vstavljeno spominsko kartico
bonk.gif

bluetooth slušalka ali druge naprave se ponavadi ne povežejo samodejno in jih moraš ročno. res praktično.
crazy1.gif

pri budilki ne moreš (ali pa jaz ne znam) nastaviti, da glasnost ni naraščujoča. Po treh sekundah se dere, ko zmešan.

ko vklopiš polnilec, ti teži o nekih načinih prenosa - kot bi ga priklopil na usb - ne zazna, da gre zgolj za polnilec.

Končno objektiven post od enega.
aplauz.gif

x5x

600.registrirani uporabnik
22. avg 2007
2.665
9
38
Ljubljana- okolica
Citat:
ko vklopiš polnilec, ti teži o nekih načinih prenosa - kot bi ga priklopil na usb - ne zazna, da gre zgolj za polnilec
no pri meni je glasba delovala brez problema,pravtako polnilec. Glede garmina se pa strinjam saj mi ni hotel povezati.

pepy

Pripravnik
3. jan 2008
91
0
6
prosim za pomoč.
mam ta gsm pa ne morem naložit na računalnik podporo samsung pc studio
kar naprej teži da moram zbrisati nokia pc suite.jaz pa tega nočem ker še potrbujem .kaj narediti?
drgač pa šiba kot je treba . mislim da hitreje odpira mape pa slike kot n 95

hvala za pomoč

jst