Samsung S5230 Star in Qwerty tipkovnica?

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Sem gledal telefon na GSMAreni in lepo piše
Citat:
Along with the regular numpad, which is usable enough, you get a comfy QWERTY keyboard.
Evo še slikica:
showpic.php3

No potem pa grem na Simobil, da pregledam telefon in nikjer Qwerty tipkovnice.
rolleyes-1.gif

Zdaj mi pa ni jasno kako je to možno. Ima kdo kakšno razlago? Sem vprašal fanta, ki dela tam in je gledal pa gledal in ni znal nastavit pol je pa sam skomignil in rekel, ja sej Samsungi nimajo Qwerty, to majo Nokije. OK, whatever...
uf-1.gif

Gox

1.200. registrirani uporabnik
24. sep 2007
1.979
71
48
44
www.citroenar.com
Qwerty tipkovnico ima .. pri SMS-ih vem da lahko izbiraš, ali navadno, ali "obrnjeno" Qwerty ... Tako sem videl pri sodelavčevem Samsungu S5230 Star.

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ja zdaj res nimam več pojma, sem potem popoldne klical še na Simobil Info pa je gospodična preverila v specifikacijah in telefon kao resnično nima Qwerty tipkovnice. Kao lahko da pač imajo v tujini drugačne telefone, da pa Simobilovi nimajo.
uf-1.gif

Jaz bi ga pa vzel le pod pogojem, da ima qwerty.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Telefon ima qwerty tipkovnica, ampak je navidezna (torej, nima fizičnih knofov, ampak je qwerty na ekranu).
Je pa qwerty 100%
wink-1.gif

Fizično ima pa samo knof za sprejet, zavrnt klic ter back knof (poteg tistih ob strani za jakost zvoka, etc,etc).

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Ja zdaj mi je pa se manj jasno. Sem klical se Janusa na Sranjsung tehnicno podporo in je rekel tam gospod, da je pregledoval in ni zasledoval da bi ta telefon to imel. Tako da mi ni jasno a so vsi po vrsti nesposobni al kot pravi gospod iz Janusa, da lahko da se programska oprema po drzavah razlikuje in da za Slovenijo pac ni tega. Ceprav bi bilo cudno, da tega ne dajo. Tko da mi ni jasno kje so tisti razni sodelavci, ki imajo qwerty, ta telefon kupili. Se mi zdi ze mal cudno, da noben od folka, ki bi telefon naj poznali ne zna nastavit qwerty.
bonk.gif

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
kaj pa če še 1x pokličeš na simobil in dečvi na drugi strani predlagaš da gre do tehnika povprašat - vrjetno imajo na voljo telefone da jih sprobajo....

Smrkc

Fizikalc
24. feb 2009
3.152
22
38
37
sej mislim da veš odgovor.. jst sm ti samo ponudil še drugo opcijo...

Dacho

Fizikalc
5. sep 2007
1.872
1
38
44
Ljubljana
Na koncu sem pogruntal kar sam, ko sem šel brat user comments na gsmareni. Do qwerty tipkovnice prideš tako, da telefon obrneš za 90° in se spremeni iz navadne v qwerty. Moram pisat na samsung tehnicno podporo, da jih naucim.
smile-1.gif

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Delno imaš prou. Telefon pri S! ima sigurno qwerty tipkovnico in ti je ni potrebno obrnit, ampak si jo sam nastaviš (nekje v enmu kotu kliknš, pa se spremeni tipkovnica iz navadne v qwerty). No, lahko pa tudi samo obrnš ekran
grin1.gif
...

borovnica

Fizikalc
22. jul 2007
4.617
1
38
face,...
strinjam se da zadeva povzroča napačno predstavo (tako v našem centru kot pri Janusu) kjer imajo vsi v glavi fizično query tipkovnico, ki jo ta telefon nima. ima pa virtualno tipkovnico kot ste nekateri že ugotovili,..
Navodila delajo čudeže,...

b