Samsung i780 - izkušnje?

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.966
113
kod Džej-Zija
Zanima me vaše mnenje in izkušnje, povezane z omenjenim telefonom. Hitrost, stabilnost, kvaliteta izdelave, vzdržljivost baterije, kvaliteta in glasnost zvoka, skratka čim več informacij.

Pa še to me zanima: kako se obnese gps, ker na večini testov sploh ni deloval.

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Hitrost je pač na nivoju WM naprav, nič posebnega a zadovoljivo.Kvaliteta izdelave je dobra, edino prahu ne mara. Baterija je zadovoljiva, dobiš pa zraven še "rezervno" baterijo v priročne polnilcu, ki jo lahko imaš vedno nekje blizu.
Jaz sem telefon uporbljal kakšnih 14 dni in sem bil zelo zadovoljen. Edini večji minus je ločljivost ekrana, ker za to ločljivost ne obstaja veliko programov.

GPS deluje brez problemov. Vse mi je delovalo v prvo in za mobilni telefon se je hitro povezal s sateliti.

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.114
10.966
113
kod Džej-Zija
Hvala za informacije. Za resolucijo sem bral, da povzroča kar nekaj nevšečnosti. Menda je edini telefon z ločljivostjo 320x320 na WM platformi. Zato potem cel kup robe ne dela, pa še gumbov na ekranu ne zadaneš, ker so zamaknjeni.

Zato sprašujem, če je nakup smiseln. Vsekakor bom pa počakal še dober teden, ker se že širijo govorice o novi akciji.

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Ali si kaj nabavil
smile-1.gif
. Sam se zanimam za enak tel in me zanimajo izkušnje.

LP

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Telefon se dobro odziva, včasih je potrebna kalibracija ekrana. Wlan dela brez problemo, pravtako navigacija, všeč mi je start meni, izdelava je dobra, brez čričkov, bat. zelo različno od enega dneva pa do dva dni. Zraven je še ena baterija, tako da ni večjega problema z uporabnostjo. Odziv tipkovnice je zelo dober, kakšnih dodatnih program pa ne uporabljam, razen kakšnega skypa. Z resolucijo nimam težav, sem se navadil

elrado

Pripravnik
21. apr 2008
350
0
16
Kaj pa je posebnega na startnem meniju
smile-1.gif
in kako ti gre kaj uporaba tipkovnice. Predvsem me zanima, če niso tipke preveč skupaj.

LP in hvala
smile-1.gif
.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Posebnega ni nič, meni osebno je všeč, ker me spominja na domači računalnik. S sredinski gumbom premikaš miško in je zanimiva uporaba. Uporaben je enako kot domači računalnik, do programo dostopaš preko start menije, meni odlična zadevica.

Na začetku se mi je bilo malo težje navaditi na q tipkovnico, sedaj mi je pa super zadeva, za eno črko potrebuješ samo en prtisk, prej 2 ali več. Če po poklicu nisi zidar ali kakšen lopatašpotem ti tipke ne bodo nagajale, ker se odlično odzivajo pa tudi preveč blizu niso postavljene kot npr. pri P1, kjer sem skoraj znorel ter vrgel aparat ob tla.
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Nimam najmanjših prstov na svetu pa mi uporaba tipkovnice ni povzročala nobenih težav. Dober feedback in ergonomija tipk.