Samsung Galaxy Y Duos

hud

Zelenc'
15. okt 2007
21
0
1
Si kupil? Mene tudi zanima kako se oobnese omenjeni telefon, ker sem se naveličal nositi dva telefona.

sad

Guru
24. avg 2007
21.158
9.795
113
Kupil, zaenkrat ok. Glede na kritike ekrana sem presenečen, da ni tako slab, seveda pa daleč od kakšnega SII ali kaj podobnega. Zaenkrat vse dela, izbira med karticama enostavna, tako da zaenkrat priporočam. Baterija baje zdrži zgolj 1 dan, še ne vem, ker sem šljakal po njem, pa sem moral še prej dat filat
smile-1.gif
Samo to baje pri nobene Androidu ne laufa. Baah..
Odzivnost sicer tudi dobra (spet ne kot na kakšnem SII).

Aja, za več vtisov (in verjetno bolj objektivne) bo bolje, da počakaš kakšen teden.
wink-1.gif

Nazadnje urejeno:

hud

Zelenc'
15. okt 2007
21
0
1
Hvala, poročaj še naprej! Na simobilu me pride C3322 6€, samo se moram vezati 2leti. To se mi zdi preveč za takšen aparat. Glede na to da je ta aparat na razprodaji - čistimo ga bo verjetno nasledil kakšen drugi duos. Ima kdo mogoče kakšne informacije?

sad

Guru
24. avg 2007
21.158
9.795
113
Evo, prvi večji minus (upam, da se bo uredil, ker je sicer to popolnoma neuporabno): v primeru žičnih slušalk je zvok skoraj neslišen (tudi ob nastavitvi glasnosti do konca). Moram pogledat, če nimam prav nastavljeno ali je to bug.
A je to pri vseh Samsungih tako? Mora biti kakšna posebna slušalka? Namreč vzel sem slušalko od Nokie, katera je pri roki, vtič je pa itak standardni 3,5.

sad

Guru
24. avg 2007
21.158
9.795
113
Naprej: sem se ga malo navadil in odzivnost ni več tako super, je pa pričakovana (torej včasih moram malo počakat
smile-1.gif
). Je le entry level telefon.
Pa Kies je eno sranje v primerjavi z recimo Nokia Ovi.

sad

Guru
24. avg 2007
21.158
9.795
113
Citat:
Uporabnik gonilnik pravi:
Sad uporabi original slusalke od telefona.bos presenecen nad razliko.
Bi jih z veseljem, ampak jih ni bilo zraven.
redface-1.gif

Torej, če kupim Samsung slušalke bi zadeva morala biti ok?

sad

Guru
24. avg 2007
21.158
9.795
113
Update po tolikem času: zadeva je začela delovati počasneje in ga je potrebno čakati. Pa nimam 100 programov gor nameščenih. Trenutno še sprejemljivo, vendar gre na slabše.