Samsung galaxy s2 ne zvoni

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
V bistvu zvoni normalno v nastavitvah so vse moznosti zvonenja do konca a ko dobis sms se ne slisi nic. Zvonenje dela edino medija nisem probal. Je komu znan ta problem?

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ti ne zvoni za sms tudi, ko ga imaš v roki?
Ravno včeraj sem imel enako težavo na enem drugem telefonu. Ovitek za telefon je bil kriv. Ko je telefon v ovitku in na mizi, tako zaduši zvok, da skoraj nič ne slišiš. kak sms in email sploh ne.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
maja te fore sm sprobal. edino ce fajla zvonenja ni vec edin to nisem probal, sam je bil orginal tko da bi to moralo delat. Zvok je pa za sms in zvonenje iz istega zvocnika ce prov vem

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Sem se enkrat probal, ce gres pod zvoke in nastavis glasnost za obvestila zvok normalno dela, pravtako ce zamenjas tip zvonenja za obvestila normalno predvaja zvok. Sem ga tudi resetiral a nima veze, ko prileti obvestilo se samo pokaze now sms in cista tisina. Aparat ko kdo klice normalno zvoni, pravtako ima gor nalozene 3 aplikacije in nice vec razn kar je orginal gor.
sprasujem se.gif

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
ima mogoče sms app še svoje nastavitve?
ima mogoče več sms appov nameščenih?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
hmm tega nisem gledal ce ima svoje nastavitve, gsm je orginal os gor. Drugih podobnih programov nima gor

popotnik

GPS presidente
25. feb 2010
13.226
9
38
Maribor
popotnik-gps.blogspot.com
Ko greš pod sms-je tam kjer imaš vidne vse, tam stisni za nastavitve in preveri kaj imaš nastavljeno za zvok obvestila.
Probaj tudi tukaj zamenjat zvok obvestila in boš videl, če bo potem začelo delat.

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
sem ze probal drugo obvestilo nastavit pa nic. Bom se pogledal pod sms nastavitvami, sam a te ne preusmeri na nastavitve telefona?

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.765
3
38
Citat:
Uporabnik popotnik pravi:
Ko greš pod sms-je tam kjer imaš vidne vse, tam stisni za nastavitve in preveri kaj imaš nastavljeno za zvok obvestila.
Probaj tudi tukaj zamenjat zvok obvestila in boš videl, če bo potem začelo delat.

Hvala dela, nevem zakaj je potrebno isto imet se v smsih kot v splosnih nastavitvah ampak ok.