Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
V bistvu zvoni normalno v nastavitvah so vse moznosti zvonenja do konca a ko dobis sms se ne slisi nic. Zvonenje dela edino medija nisem probal. Je komu znan ta problem?
ti ne zvoni za sms tudi, ko ga imaš v roki?
Ravno včeraj sem imel enako težavo na enem drugem telefonu. Ovitek za telefon je bil kriv. Ko je telefon v ovitku in na mizi, tako zaduši zvok, da skoraj nič ne slišiš. kak sms in email sploh ne.
maja te fore sm sprobal. edino ce fajla zvonenja ni vec edin to nisem probal, sam je bil orginal tko da bi to moralo delat. Zvok je pa za sms in zvonenje iz istega zvocnika ce prov vem
Sem se enkrat probal, ce gres pod zvoke in nastavis glasnost za obvestila zvok normalno dela, pravtako ce zamenjas tip zvonenja za obvestila normalno predvaja zvok. Sem ga tudi resetiral a nima veze, ko prileti obvestilo se samo pokaze now sms in cista tisina. Aparat ko kdo klice normalno zvoni, pravtako ima gor nalozene 3 aplikacije in nice vec razn kar je orginal gor.
Ko greš pod sms-je tam kjer imaš vidne vse, tam stisni za nastavitve in preveri kaj imaš nastavljeno za zvok obvestila.
Probaj tudi tukaj zamenjat zvok obvestila in boš videl, če bo potem začelo delat.
Citat: Uporabnik popotnik pravi:
Ko greš pod sms-je tam kjer imaš vidne vse, tam stisni za nastavitve in preveri kaj imaš nastavljeno za zvok obvestila.
Probaj tudi tukaj zamenjat zvok obvestila in boš videl, če bo potem začelo delat.
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.