Torej kako s tega telefona prenesti čimveč stvari na drug telefon s čim manj dela. Po končanem delu bo telefon uporabljal drug član družine in je najbrž najbolje da se naredi hard reset.
Pa recimo da je drug telefon ravnotako android in samsung.
Kies za slike in video. To že imam na PC.
gmail stike imam v gmailu sinhronizarine in jih tudi že imam v novem telefonu, saj gredo "avtomatsko" z uporabniškim imenom za gmail.
Nekako mi ni jasno .- ne najdem stikov v spominu telefona. Kako priti do njih, kako tiste prenesti na nek drug medij?
SMS sem nekaj probaval z sms Backup& restore.
Nekam sem jih poslal vendar še nisem jih iskal z novim telefonom.
Je ta program dober ali je boljši recimo sms backup+ ali kakšen drug?
TEh SMS backup je na playu ko trave. Kater je "preverjen".
Se da na kak način tudi bližnjice (klicne številke, programi....) iz namizja prenesti na nov telefon?
Kaj pa dodatno naložene aplikacije (več ali manj vse iz playa)
Če obstaja že taka tema (ki ni razvlečena kot tista "uporabni programi za android") prosim za link
Hvala
Pa recimo da je drug telefon ravnotako android in samsung.
Kies za slike in video. To že imam na PC.
gmail stike imam v gmailu sinhronizarine in jih tudi že imam v novem telefonu, saj gredo "avtomatsko" z uporabniškim imenom za gmail.
Nekako mi ni jasno .- ne najdem stikov v spominu telefona. Kako priti do njih, kako tiste prenesti na nek drug medij?
SMS sem nekaj probaval z sms Backup& restore.
Nekam sem jih poslal vendar še nisem jih iskal z novim telefonom.
Je ta program dober ali je boljši recimo sms backup+ ali kakšen drug?
TEh SMS backup je na playu ko trave. Kater je "preverjen".
Se da na kak način tudi bližnjice (klicne številke, programi....) iz namizja prenesti na nov telefon?
Kaj pa dodatno naložene aplikacije (več ali manj vse iz playa)
Če obstaja že taka tema (ki ni razvlečena kot tista "uporabni programi za android") prosim za link
Hvala