QE75Q60T - iskanje na
Iskanje po ključni besedi 'QE75Q60T' na spletni strani Mediamarketwww.mediamarket.si
proti:
Torej 75 lg oled
Jaz bi raje gledal novejše OLEDe, to je 4 leta star model pa še 500€ dražji kot 2020 model, sicer pa je tist iz 2017 itak razprodan. Za 1850€ dobiš 65CX (torej 65" 2020 model in serijo višje). Za kaj večjo colažo pa mogoče čez mejo 77" za dobre 3k.LG TV sprejemnik OLED55B7V | mimovrste=)
TV sprejemnik LG bo poskrbel za izjemno sliko v ločljivosti 4K (3840 × 2160) na zaslonu z diagonalo kar 139 cm (55"). OLED tehnologija omogoča gledanje vsebin brez zamikov, izjemno odzivnost, skoraj popoln vidni kot in zelo dolgo življenjsko dobo TV sprejemnika.www.mimovrste.com
Odvisno kaj boš delal s TVjem. Jaz sem vzel qled in sicer QE75Q90R, kar je bil kar flagship v tistem letu. Če gledaš veliko HDR vsebine ter gledaš tudi podnevi oziroma v svetli sobi potem, meni osebno, OLED ni bil boljši. Ima malo problemov z bleedingom sploh v temnih scenah v game modu ampak ga še vedno ne bi menjal za OLED.Živjo vsem,
ima kdo izkušnje kakšna je razlika v kakovosti slike med tema dvema televizorjema ob predpostavki da se jo gleda iz 5m. Kaj bi vi izbrali? Kaj je poleg seveda velikosti tisto kar bi odločilo. Priklop na T-2 optiko.
75Q60 je najslabši QLED in se nikakor v nobenem pogledu ne more primerjat z OLEDom.LG TV sprejemnik OLED55B7V | mimovrste=)
TV sprejemnik LG bo poskrbel za izjemno sliko v ločljivosti 4K (3840 × 2160) na zaslonu z diagonalo kar 139 cm (55"). OLED tehnologija omogoča gledanje vsebin brez zamikov, izjemno odzivnost, skoraj popoln vidni kot in zelo dolgo življenjsko dobo TV sprejemnika.www.mimovrste.com