Samostoječi koš

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Iščem nekaj takega.

_4a1f775e04bca.jpg

Obstajajo kakšni pametni ponudniki v Sloveniji razen Hervisa, Gigasporta ... ? Cenovno nekje 150 EUR, 200 maksimalno, na std. višini 300-305 cm, manjši me ne interesirajo. Se da ta obtežilna kaseta preklopit, da lahko koš nasloniš npr. v garaži ob steno, ko ga ne rabiš?

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Sem že metal na enega podobnega kakih 10 let nazaj, je bil spaldingov, sicer malo boljši, takrat je to bila bolj prestižna roba pri nas. Tisto je bila kar konkretna zadeva, medtem ko sem danes čist btw. gledal enega 'takega' v Hervisu, cena 200 EUR, kvaliteta pa sigurno pod tistim z bolhe, ki je za 110 EUR. Mehka in PREmala kaseta. Tip je rekel, da je voda not, jaz pa nisem tako čutil, ker sem ga z eno roko prekucnil.
smile-1.gif

Treba bo izvohat neko ponudbo, saj z danes na jutri ne bi kupoval. Na garažo ne bi dajal, ker bi vsaka zgrešena šla na žleb, žleb bi pa sčasoma popustil.
smile-1.gif

EDIT: za primerjavo je bila kaseta na tistem v Hervisu pol manjša od te na sliki iz prvega posta ... porazno.

Utisevalec

Guru
12. nov 2007
16.144
4.126
113
Hja, dobra roba se plača. S tem da vprašanje koliko je lahko tako "samostoječe" čudo dobro ..

Zdej če bi rad koš s stojalom in nosilcem za 200 EUR, pa da bo zdržal več kot 101 met potem ti povem da to ne obstaja. Recimo noname tabla za koš in kovinski obroč pride več kot pa je tvoj budget ...

Priporočam rešitev v stilu stacionarnega nosilca nekje na dvorišču in potem po potrebi snemljivi kovinski drog s tablo in košem. Za 200 EUR z malo pregleda ponudbe in uporabo cevnih nosilcev iz merkurja/obija + kakšen dan uporabe švasaparat bi bilo to izvedljivo!
cheer.gif