Samo kardio vaje na fitnesu

robbus

Pripravnik
17. feb 2010
224
0
16
Sicer sem vitke postave, a sem se čez zimo malce poredil, predvsem v trebuh (s čemer imam zmeraj probleme). Zdaj spet hodim na fitnes delat predvsem kardio vaje (steper, tek, kolo...). Moja želja ni "nabildati se", saj nisem športen tip in imam za take treninge premalo volje, meni je dovolj samo, da se znebim maščob in postanem vitek...

Kaj priporočate glede prehrane, dodatkov itd. če upoštevamo, da na fitnes delam izključno aerobne vaje?

Trenutno delam tako: 45 minut na steperju, 20 minut kolesa in ponavadi še 20 minut teka. V tem vrstnem redu. Priporočate kak drug vrstni red oz. količino?

Hvala za vse odgovore...

Susto

Pripravnik
24. sep 2007
108
0
16
za to kar si naštel ne rabiš fitnesa, tečeš in kolesariš lahko odzunaj, glede steperja pa se sprehodiš na bližnji hrib. Drugače pa prehrana, preharana, to je bistvo..
lp

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Pojdi ven v naravo!!!

Fitnes za kardio je uporaben pozimi, v tem času pa samo ven. Je bolj zdravo za sklepe, pljuča in psiho. Pojdi kolesarit ali teč v naravo. Pa ne s slušalkami v ušesih.
bonk.gif

Gledam sotekače po gozdu, skoraj vsi imajo slušalke v ušesih. Ko pa pridejo domov, si pa verjetno naštimajo na winampu "chillout music from nature".
hysterical-1.gif

Če nisi vztrajen tip, se pa s kolegi zmeni za parkrat na teden za kak fuzbal, košarko...

O prehrani je pa bilo napisanega že xyz tem. Lahko se jih držiš, najbolj za gwišn bo pa zdrava pamet glede hrane. Ne nažiraj se in jej raznovrstno.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Ker cel dan v službi poslušam glasbo, da ne slišim tipkanja tipk, v avtu da ne slišim hrupa ceste, v fitnesu tudi poslušam glasbo da ni dolgčas,...

Ko pa grem teč v naravo, se grem pa sprostit. Ni ga lepšega kot med tekom po gozdu poslušat zvok narave, pa še bolj zdravo za ušesa je.
zmaga.gif

Po moje še veš ne, kako lepo je, ker imaš zmer slušalke v ušesu.
grin1.gif