sam to je pa res že preveč....

shift

Guru
20. jul 2007
9.898
2.284
113
za šankom
.... če morski psi niso dovolj nevarni da bi naredili antireklamo za hrvaško morej pa so potem zagotovo stopnice bolj nevarne.
a se slovenci res ne mormo kej bolj pametnega spomnit da bi upravičeno bili fovš hrvaški turistični sezoni
confused-1.gif

čakam zdej še da sodejdej hrvati vrnejo udarec in napišejo da se je zaradi vinjet pošodovalo 5 ljudi
bonk.gif

http://24ur.com/novice/svet/slovenec-s-poskodbo-glave.html

Michkena

Pripravnik
4. avg 2007
764
-9
16
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Sem prejle bral Dnevnik, (anketa) Hrvaška prvič do sedaj ni več nr.1 destinacija Slovencev.

noo, to bomo pa še vidli po sezoni... kolikor jaz vidim, če skoz vsi derejo na HR, ne vem sicer zakaj, ampak očitno se splača...
bonk.gif

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Za par dni gredo vsi na Hr, kej več pa se večina že odloča za druge destinacije. Večina hodi na Hr zaradi jezika. Starejše genaracije ne obvladajo angleščine, zato gredo raje na Hr. Večina mladih pa se odloča tudi za druge destinacije. Vedno manj jih bo hodilo na Hr.

Chief_Wiggum

Fizikalc
24. jul 2007
1.064
3
38
24ur.com
bonk.gif

Kar se rumenega tiska tiče, pa je zelo lepo odgovoril nek zvezdnik, ko so ga vprašali kaj si misli o tem, da o njem pišejo laži. Preprosto je rekel, da tisti ljudje, ki berejo te neumnosti, si itak zaslužijo, da jim lažejo.
smirk-1.gif

_Matej

Pripravnik
8. dec 2007
383
4
18
Gorenjska
Je bil pač neroden in je padel
grin1.gif

Zgleda, da jim je zmanjkalo dobrih in zanimivih novic, pa so morali pač nekaj napisati in so našli to traparijo
stupid-1.gif

P.S. Razen če so Hrvati namastili tisto stopnico
evil.gif

Nazadnje urejeno:

mtey

Pripravnik
30. nov 2007
742
0
16
mall offtopic ampak že dolgo časa mi je žal, da nisem kupil domene 24kur.com ko je bila še na voljo
bonk.gif

Vidim da bi lahko bila vedno bolj in bolj aktualna
hysterical-1.gif

DrM007

700. registrirani uporabnik
1. sep 2007
2.450
1
38
43
Krain
hehe, veljavnost ji poteče 28.9.2008, če boš imel srečo in pozabijo podaljšati...
wink-1.gif

Steve

Guru
13. avg 2007
9.969
1.853
113
Citat:
Uporabnik 01481 pravi:
Sem prejle bral Dnevnik, (anketa) Hrvaška prvič do sedaj ni več nr.1 destinacija Slovencev.

kak pa lahko anketa pokaže kaj je nr1 destinacija? Konec sezone bo spet 1,3 mio naših ovc drlo dol, ostali drobiž pa kam drugam, vključno z mano
smile-1.gif

slvn

Fizikalc
19. dec 2007
1.570
2
38
Pomoje jih gre vedno vec drugam. Na hrvasko mogoce samo cez vikend, ker je blizu. Ko pa enkrat pokukas drugam, te pa hrvaska ne mika vec. Starejsi ljudje ne bojo spreminjal svojih navad. Novim generacijam pa je veliko lazje spremeniti destinacijo. In tako bo verjetno cez 10 let ze zelo opazna razlika.

SJTV1

eV12
18. jul 2007
19.200
1.206
113
www.adriamedia.si
Citat:
Uporabnik shift pravi:
.... če morski psi niso dovolj nevarni da bi naredili antireklamo za hrvaško morej pa so potem zagotovo stopnice bolj nevarne.
a se slovenci res ne mormo kej bolj pametnega spomnit da bi upravičeno bili fovš hrvaški turistični sezoni
confused-1.gif

čakam zdej še da sodejdej hrvati vrnejo udarec in napišejo da se je zaradi vinjet pošodovalo 5 ljudi
bonk.gif

http://24ur.com/novice/svet/slovenec-s-poskodbo-glave.html
Meni se zdi to kvečjemu kritika glupih turistov, ki stalno neko s... počnejo ...