salamoreznica

Primzi

Majstr
1. sep 2007
1.062
109
63
Ali mi lahko svetujete kako dobro salamoreznico

(tudi za rezanje carpacia, kruha in sira...) ali obstaja kaka dobra zlozljiva ali je nujno imeti monstruma ki stoji na pultu?

P
 

Fadil

pimpL
20. jan 2010
8.994
7.356
113
Salamoreznice so najboljše GRAEF. Imam jo že več kot 10 let in je špica. Pri nas ne vem če jo dobiš, jaz sem jo kupil v Avstriji!
 

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Če boš gledal pri nas, nujno mora biti kovinska, glej da se tista plošča za nastavitev debeline (pred rezilom) ne odmika tudi pri močnejšem pritiskanju (lahko poskusiš kar z roko), imeti mora tudi dobre nogice, da ti ne drsi po pultu, potem je pa to to. Če bo dobra bo težka, velika, vse kar je drugega ni uporabno.
 

prijam

Fizikalc
2. sep 2007
1.821
4
38
sicer je sam nimam, bi pa ob morebitnem nakupu gledal tudi to, da jo je čim enostavnje očistiti (brez kakšnih manjših rež, robov ipd v okolici rezalne plošče)
 

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
tako kot so ti že napisali, mora bit masivna, pa da se plošča za nastavitev debeline ne upogne, ko se nasloniš gor

poleg tega je fino, da ima čim večji ročaj za nastavitev debeline, ker ko jo imaš nekaj časa in se zapaca, ta "gumb" vedno težje obračaš in če je majhen, ga težko točno nastaviš