S katerimi športi se ukvarjate ?

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Pozdravljeni

No v poletnih časih zaidem malo višje bolje rečeno planine trenutno mi je uspelo priti samo do 1600 metrov. Počasi bom že prišel do vseh željenih vrhov. Nisem tak, da bi šel kar na TRiglav.

Smučam NIČ

Kolesarim bolj malo letos naredil samo 10 km

Nogomet, Košarka, Rokomet, Badminton pa ga nisem že igral vrsto let. Tek tud ne. Veliko pa hodim v naravo

Kaj več pa NE

pozdrav.gif

Keki

Pripravnik
26. okt 2007
869
9
18
Kamnik
Hja, jaz sem letos naklepal skoraj 1200 km samo z kolesarjenjem v službo in nazaj.
cheer.gif

Drugač pa kolesarim po hostah in hribih, včas grem tudi peš v hribe.
Presmučal sem tudi kar veliko, vendar zadnji tri zime niti dneva, prav tako sem aktivno igral odbojko, kar pa tudi zaradi uničenih kolen ne več.
crazy1.gif

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Plavanje cca 100 km letno, hribi med 10 do 15 višinskih km letno. Pa še smučanje parkrat letno.

Ni ravno ogromno, se pa pozna.
zmaga.gif

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik keber pravi:
Plavanje cca 100 km letno, hribi med 10 do 15 višinskih km letno. Pa še smučanje parkrat letno.

Ni ravno ogromno, se pa pozna.
zmaga.gif

Jaz:
0 metrov plavanja
Hribi:
Če odštejem domače recmo 1km (glede na to, da sem na Sorško pršu do 1200 metrov in se vspel na 1600 metrov računam na 0,4 km višinske
Smučanje:

NIMAM SMUČK

Zaklj pa drsat ali pa sanke.

BlackHole

Pripravnik
23. avg 2007
764
0
16
Poleti tenis 3x na teden. Kolo bolj malo, kakšne krajše razdalje. Pozimi pa nogomet v dvorani 1x tedensko, kak tenis 1-2xx na mesec v dvorani (predrago), 1 teden bo smučarije, to je pa nekak vse od prave rekreacije.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Pozimi se rd sam sankam ali z polivinilom pa peno ka ful leti (vrečko pa slamo je blo včasih) Sovražem smučanje.
Poleti pa rad plavam pa igram bitch vollley. Sovražm kolesarjenje. Kdaj pa tud mal po Pokljuki zaidem.

Plešem drugače čez celo leto saj 4 na teden aktivno.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Trenutno fitnes + plavanje, študiram, če bi se prijavil nazaj na muay thai, samo mi verjetno ne bo zlaufalo niti časovno niti finančno.

Zelo rad grem tudi s psom na sprehod in tek po hosti, zravren pa naredim še nekaj zgibov na veji.
wink-1.gif

Poleti imam pa najraje downhill po najhujši vročini, da se prešvicaš kot konj, zraven naredim še kak trening sklec, zgibe in to je to.

Če se mi pozna? Hja, po plaži me ni ravno sram hoditi brez majice.
cheer.gif

zvezdana

Pripravnik
28. avg 2008
82
0
6
Rolanje, kolesarjenje, hribi, plezanje, tek, fitnes, smučanje (bpj nerodno in začetniško - a do dol vedno pridem
smile-1.gif
).