Rubežniki prihajajo ...

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Živjo

Čeprav nisem lasnik ničesar so danes prišli na našo posest rubežniki. Nismo plačeval nekega prispevka za vodovod-kanalizacijo.

Naša proklemana država nas hoče do konca obrat, sram jih naj bo.

Ne ni voda, ker plačujemo to posebaj.

Rubižnika sta rekla, če gresta zdele brez dogovora je še +200 evrov, rubl pa bi nam, kar koli.

Zdej, kot prvo me zanima ali tud vi plačujete prispevke za vodovod-kanalizacijo.

Drugače pa smo plačal in primer je zaključen.

Ampak še vseeno me zanima zakaj plačujemo ta pripevk menda za izgradnjo kanalizacije, toda kdaj.

Nazadnje urejeno:

merdzo

Majstr
6. avg 2007
3.775
170
63
a mate greznico?
sicer komunalni prispevek plačaš ob pridobivanju gradbeenega dovoljenja. Ne vem, zakaj bi ( v primeru, da imaš ghreznico) še redno nekaj plačeval.

lp

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
gotovo ste pred prihodom rubežnikov prejeli sklep o izvržbi. v njem je točno pisalo, zakaj izvržba. in rubežniki so ta sklep zgolj izvedli. kako naj mi vemo, zakaj morate plačevati, če ste sami sklep o izvržbi (in predhodne opomine in pozive k plačilu) spregledali ali ignorirali? v kolikor se ti pa zdi, da je bilo naloženo plačilo po vsebini neupravičeno, je bil čas za pritožbo, ko ste dobili položnico/opomin/izvržbo.

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Neke prispevke moraš plačevat kljub temu, da nimaš kanala. Pogoltna država, pač.

P.S. Prav vam je! Pravzaprav ste sami zamočili. Morali bi ukrasti kako miljardo državnega premoženja, pa vas še povohali ne bi
wink-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
no ce si cigan, izbrisan in podobno ti se bajto, pardon VILO zgradijo in varujejo 24/7

smirk-1.gif

xaxid

Pripravnik
22. avg 2007
576
0
16
dajte torej ggg in podobni "postati" cigani ali izbrisani, če se vam to zdi tako luštno!

trust

PEPČEK 2007
2. maj 2008
2.023
0
36
20km iz Idrije
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
a mate greznico?
sicer komunalni prispevek plačaš ob pridobivanju gradbeenega dovoljenja. Ne vem, zakaj bi ( v primeru, da imaš ghreznico) še redno nekaj plačeval.

lp

Greznico imamo samo je namenjena za wc in tuš ter 2 pralna stroja....za pomivalni stroj oz.kuhinja jo nimamo.
Hiša je stara 50 let tako, da včasih ej blo to drugač.

ChaoRen

Fizikalc
21. jul 2007
5.409
0
36
124
Al pa RTV. Teli so šele cvetke. Že 4 leta smo v Litiji, pred dnevi pa pride zahteva za plačilo 17€ dolga za prejšnji naslov (Ljubljana Fužine). Dolg je pa od prejšnjega meseca.
hysterical-1.gif
Mi v Litiji RTV plačujemo normalno. Kakšni tepci tam delajo, to ni res...

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
a mate greznico?

lp

Ooo pa se plačuje četudi imaš svoj lastni vodovod in greznico.
10.gif

lemar

Fizikalc
8. jan 2008
406
57
28
če misliš nadomestilo za uporabo stavbnega zemljišča? - tu lastništvo nima nobene veze, zavezanec je uporabnik.

LP

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.645
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik merdzo pravi:
a mate greznico?

lp

Ooo pa se plačuje četudi imaš svoj lastni vodovod in greznico.
10.gif

Tako je. Nam so na vikendu računajo vodovod in greznico, pa čeprav nimamo ne enega ne drugega
crazy1.gif
Pač imamo vse svoje...

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
Tud mi plačujemo, pa imamo vse svoje...so pač kar ene takse na položnici.

Jiggler

Pripravnik
22. jul 2007
637
1
18
Tudi pri nas so pred kratkim začeli to zaračunavat.
Ampak zanimivo, da je cena za "kanalizacijo" skoraj enaka ceni porabljene vode (če ni celo dražja - morm preverit)...
13.gif

Se morm pozanimat pri koncesionarju ki pošilja položnice če sedaj pride tud greznico spraznit ko bo polna
10.gif

Ateis

Guru
13. sep 2007
2.286
812
113
mene najbolj pogreje rtv položnica, ki ti jo zaradi dvodnevne zamude v plačilu pribijejo 1 cent zamudnih obresti.

lp

Tusi

Fizikalc
3. sep 2007
1.234
1
38
No mene pa pogreje položnica iz davčne uprave al tam nek. Je mati brezposelna, pa ji plačujem tistih 50€ prispevkov. So pa tolk brihtni, da položnico dobim 14. v mesecu, rok plačila pa 15. Se pa ne da to plačevat na trajnik. Res so zgled ostalim
aplauz.gif