RTVSLO streaming

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Na mmc-jevi strani (www.rtvslo.si/play) sem opazil, da so videi v real ali wmv formatu dosti slabše kvalitete kot flash format. Problem pa se pojavi, kako spraviti dol flash format - ker se nikjer ne pojavi direktni link. Najbrž bi rabil kak sniffer, da bi našel pravi naslov.

Je že kdo počel kaj takšnega, oz. kako se vi lotite zadeve.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.205
4
38
Kranj
rener.info
FLV dobiti je enostavno dobiti z replay media catcher.
Je pa ta tema kot nalasc za moje vprasanje. Nekaj, kar zelim, imajo samo v real media. Kako to dl-jati?

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Realplayer zna shranjevati, tako da če klikneš naj ti predvaja v theater mode brez težav prideš do povezave, shranjevanja itd.

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Orbit preskušeno ne shrani. Res da brezplačna različica, ampak kar naprej čaka na odgovor, ki ga ni. Replay media Catcher mi pa ne shrani gladko - posnetek se ustavlja in skače ob predvajanju.

DJ_Beat

Dacar
23. jul 2007
4.205
4
38
Kranj
rener.info
Meni je do sedaj Replay media Catcher vedno shranil zadevo bp. Obstaja moznost, da ti racunalnik (program) ne predvaja dobro flv datotek?

sbor

Pripravnik
22. avg 2007
562
0
16
Ok, kaj pa potem ko je flv fajl dol? Jaz bi si zadevo posnel na dvd, za predvajanje v predvajalniku. Pa mi dol pobrani flv edino v real playerju dela vredu, v vlc-ju mi zvok in slika tečeta prehitro, v applian vlc playerju (priloženem replayu) je tudi v redu. S čim zdaj zadevo skonvertirati in zapisati na dvd, lahko tudi oboje hkrati. Ulead, pinnacle ali kakšen manjši program?

BOBI

Pripravnik
9. sep 2007
106
0
16
Uporabi Magic converter
wink-1.gif