RTV Slo in plačevanje prispevka

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Zanima me čemu plačujem obvezni prispevek za slovensko nacionalno televizijo, če mi pa ne predvaja odličnih dosežkov naših skakalcev.

Gledam skoke iz Obersdorfa na Eurosportu, zraven piše LIVE, naši ne prenašajo ničesar - predvajajo pa posnetek moškega veleslaloma.. gledam za kaj več podatkov na spletni strani rtvslo.si, nikjer NIČ ne piše o tem. Zanima me v čem je štos?

A si neka Tina Maze zasluži več pozornosti kot pa naša skakalna ekipa? Po TV nonstop govorijo o šampionki Tina Maze, o naših skakalcih, ki zares odlično skačejo pa nič.
13.gif

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
A si neka Tina Maze zasluži več pozornosti kot pa naša skakalna ekipa?

Neka skakalna ekipa si ne zasluži več pozornosti kot Tina Maze, ki je na 1. mestu v skupnem seštevku svetovnega pokala (napisano v tvojem tonu
rolleyes-1.gif
).

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.105
464
83
45
dolenska
Kaj so ti odgovorili na RTV? Nič, ker jim nisi poslal maila, ampak takoj tarnat na ater. Plačuj in tih bot, ker so se tko odločili. Al pa jim dokaži da nimaš media in živiš v šotoru. Če nisi mogel gledat na naši nacionalki, si drugje. Zato pa ponudniki dajo več programov.

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
sem jim pisal, ni nobenega odgovora.
Zato, da imam Eurosport moram dodatno plačevati ponudnikom, torej ni "zastonj".

@SouthPark: tudi naša skakalna ekipa je prva.
wink-1.gif
bebec!

@warpaint, hvala. Nisem vedel da so kvalifikacije. Mi je pa zanimivo poslušat avstrijske komentatorje kako so navdušeni nad našimi skakalci... našim se ne zdi vredno tega prenašat, raje predvajajo posnetek.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
wink-1.gif
bebec!

Danes ne poteka svetovno prvenstvo ampak tekma svetovnega pokala, kjer je Tina prva, naš najboljši pa je na 6. mestu.
wink-1.gif
idíot!

yahel

Fizikalc
23. jan 2013
3.539
61
48
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
wink-1.gif
bebec!

Danes ne poteka svetovno prvenstvo ampak tekma svetovnega pokala, kjer je Tina prva, naš najboljši pa je na 6. mestu.
wink-1.gif
idíot!

Maš prav, 6. mesto Kranjca v skokih res ni omembe vredno.

Maš prav, 2. mesto Kranjca v poletih ni omembe vredno.

Maš prav, 1. mesto Slovenske skakalne reprezentance ni omembe vredno.

A boš še naprej delal bebca iz sebe?
stupid-1.gif
tvoje bedaste izpade sem že v večih temah zaznal.

SouthPark

5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ti si začel z ''neko Tino Maze'' in tonom, ki ne spada na noben forum.

Če si zaznal moje bedaste izpade (hvala, da slediš mojim postom
srce-1.gif
), bi lahko zaznal tudi svoje.

gr69

Guru
15. dec 2009
11.662
2.701
113
še v SLO - ampak komaj
Ampak ma pa yahel po svoje prav - če na RTV prenašajo kvalifikacijske tekme nogometne reprezentance, potem bi si naši orli tudi zaslužili prenos njihovih kvalifikacij.
tongue-1.gif

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.573
5.136
113
Citat:
Uporabnik gr69 pravi:Ampak ma pa yahel po svoje prav - če na RTV prenašajo kvalifikacijske tekme nogometne reprezentance, potem bi si naši orli tudi zaslužili prenos njihovih kvalifikacij.
tongue-1.gif
Ne more biti merilo to, ali so kvalifikacije ali ne, temveč koliko ljudi bi si nek dogodek ogledalo + upoštevanje stroškov prenov + upoštevanje prodaje oglasnega prostora za posamezni dogodek. Ne spomnim se, da bi RTV prenašala nekatere dogodke v preteklosti, ko so naši postali svetovni prvaki (npr. bordanje). Verjetno niso zaznali dovolj zanimanja niti s strani gledalcev, niti s strani oglaševalcev.
Alpsko smučanje je tudi precej bližje rekreaciji s katero se lahko ukvarjajo "smrtniki" kot smučarski skoki in poleti. Prav tako nogomet.
Tako da se mi odločitev RTV zdi kar logična.

Swetko

Pripravnik
24. jun 2009
307
1
18
Ma alpsko smučanje je vedno imelo prednost pred nordijskim. Sploh ni pmembno kdo smuča. Še iz časov Vogrinca.

musicfreak

Pripravnik
26. apr 2012
677
0
16
Citat:
Uporabnik yahel pravi:
Zanima me čemu plačujem obvezni prispevek za slovensko nacionalno televizijo, če mi pa ne predvaja odličnih dosežkov naših skakalcev.

Gledam skoke iz Obersdorfa na Eurosportu, zraven piše LIVE, naši ne prenašajo ničesar - predvajajo pa posnetek moškega veleslaloma.. gledam za kaj več podatkov na spletni strani rtvslo.si, nikjer NIČ ne piše o tem. Zanima me v čem je štos?

A si neka Tina Maze zasluži več pozornosti kot pa naša skakalna ekipa? Po TV nonstop govorijo o šampionki Tina Maze, o naših skakalcih, ki zares odlično skačejo pa nič.
13.gif

Kdo pa sploh spremlja smučarske skoke lol. Par alpskih državic, globalno gledano pa je to totalno nezanimiv šport za ljudi.

Slovenci pa bi še spremljali balinanje in šah, če bi bili v vrhu, samo da se počutijo pomembne in enakovredne nekje. Kar se vidi tudi ob prenosu ženskih smučarskih skokov, ki ga gleda 50 ljudi v cilju, pa ga prenašajo.

Flash

Pripravnik
5. dec 2009
575
2
18
Sramota za RTV Slo, da so EDINI kateri niso sposobni kupit 10 HD kamer in prenasat smucanja v HD oz. Full HD kvaliteti.
stupid-1.gif

Zakaj sploh placujemo narocnino?
bonk.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik Flash pravi:
Sramota za RTV Slo, da so EDINI kateri niso sposobni kupit 10 HD kamer in prenasat smucanja v HD oz. Full HD kvaliteti.
stupid-1.gif

Zakaj sploh placujemo narocnino?
bonk.gif

Takoj se pritoži varuhinji za pravice gledalcev M.M., pa ti bo ona odstopla nekaj dnara od svoje plače. Ki pa tudi ni mala.
evil.gif

asteliks

Fizikalc
5. mar 2013
1.446
99
48
Citat:
Uporabnik yahel pravi:

13.gif

Pa ne no. Tina spet zmagala.
aplauz.gif

pozdrav.gif