RTV SLO Hvala res... 2

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Očitno nismo v predprazničnem obdobju, pač pa v času vedno hujšega cerkvenega enoumja, kar mi je sicer itak jasno, ampak zdaj so se spravili še na naše najmlajše

Kaj me matra? Že cel mesec vsak večer gledamo animirano serijo Adventne zgodbe. Pa to nekako požrem, nekaj "splošne" razgledanosti naj ne bi škodovalo.

Ampak kam pa je šla risanka? Eh, tu je odlično nadomestilo. Sedaj lahko naše najmlajše spravljamo spat takoj po Svetopisemskih zgodbah, saj risanke tako ali tako poneumljajo
13.gif

In zdaj grem lahko naprej tolažit hčerkico, ki me neumorno sprašuje "oči, kdaj bo pa risanka?" In kaj sem lahko rekel, draga moja, do nadaljnega ni televizije
redface-1.gif

Prokleta banda farška
10.gif

In preden se bo kakšen vneti zagovornik kaj obregnil, nacionalna tv ni enako rimskokatoliška tv

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Imam odlično rešitev. Naj naredijo risanko o Jezusu in njegovih apostolih. Volk sit in koza cela. Isti šmorn, če je slikarček Bojan ali dolgolasec Jezus, itak je oboje izmišljeno. Da si prvi naslika bicikl in se potem z njim vozi, drugi pa vodo spreminja v vino, tudi ni neka strašna razlika.

prjatu

Pripravnik
24. jul 2007
413
9
18
Ker očitno slabo bereš, pred tem predvajajo animirano serijo Adventne zgodbe, ampak to očitno ni dovolj.

Btw, Bojana ne forsira nobena ustanova, tistega drugega pajaca pa, v tem je razlika, če že daješ neko primerjavo.

Dzexon

Pripravnik
3. sep 2007
946
0
16
Sem spregledal, da se že predvaja ena animirana.
redface-1.gif

Drugače pa otroka verjetno ne zanima, katera organizacija kaj forsira, glavno, da risani lik počne izmišljene norčije, to pa zna Jezus prav dobro. Tako ali tako se bo kasneje treba naučiti, da se bicikla ne da naslikat in potem vozit z njim in tudi vode ne spreminjati v vino.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Citat:
Uporabnik Dzexon pravi:
Tako ali tako se bo kasneje treba naučiti, da se bicikla ne da naslikat in potem vozit z njim in tudi vode ne spreminjati v vino.

Kako da ne? Vse kar rabiš je neka rastlinica, več mesecev obsevanja s soncem ter na koncu še nekaj mikroorganizmov, pa imaš iz vode vino.
evil.gif

Fritz13

Zelenc'
21. sep 2007
16
0
1
Jezus je definitivno bil vinogradnik.
smile-1.gif
Drugače pa tud jaz mislim, da ne bi smeli početi takšnih traparij na nacionalki. Razumem recimo T2-jevo zbirko risank na zahtevo - 1001 svetopisemska zgodba in popolnoma nič dejansko zanimivega za otroke, ampak to je tako cerkven kabelski operater...

BB_Maister

Pripravnik
27. jul 2007
60
0
6
Tole z risanko tudi mojega sina spravlja v obup, včeraj so imeli pa še neke angelčke ( kot igrana serija) in nikakor mu nisem mogel razložiti zakaj ni risanke.
nej se mal zresnejo!!!!

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik civil pravi:
A sam en program lovite?

Gre se za to da ga plačujemo. Če pa že nekaj plačuješ pa pričakuješ da boš imel kej od tega.

Sicer pa tako bo samo še eno leto. Bo treba mal potrpet.

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Se pravi, o programu odloča tisti ki je na vladi???

Pa tako je Grims pravil, da bo odpravil politični vpliv na RTV.

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Lolek in bolek, pipi in melkijad, pa tisti ki je živel v vodnjaku, pa smrkci, pa mupet show, piki jakob, pa tisti čevlji (najbolj sm si zapomnu švedro)... a še vrtijo kaj od tega?

civil

Fizikalc
18. jul 2007
1.350
0
36
Ne plačujem naročnine in ne gledam tvja.
Če pa svoje otroke že od malega posedate pred tv da imate mir pred njimi ...

ziggy

Fizikalc
8. nov 2007
1.133
2
36
Citat:
Uporabnik civil pravi:
Ne plačujem naročnine in ne gledam tvja.
Če pa svoje otroke že od malega posedate pred tv da imate mir pred njimi ...
The word!