RTV še tri leta brez Lige Prvakov

http://24ur.com/sport/nogomet/pro-plusu-pravice-za-ligo-prvakov.html

Počasi bom odjavil RTV, in vrgel tv skozi okno.

Angleško ligo lahko spremljam na 24ur.com, zdej bom lahko še Ligo Prvakov, dejansko tv-ja ne potrebujem več, ker vse vsebine najdem na netu.

Upam, da se fantje dogovorijo s kakšnimi ok komentatorji, ker roko na srce, ko je imel POP TV prenos svetovnega prvenstva, mi je šlo na kozlanje. Razni Tišiči, Tamšeti in Klemenčiči ne sodijo za mikrofon. Ob Obrezu se mi pa tudi počasi že obrača.

Škoda, da je RTV nesposoben in požrešen, ker so imeli super studio in Jerkovič je daleč najjači v vodenju podobnih stvari.

Bodo imeli pa verjetno SP v sinhronem plavanju in streljanje glinastih golobov v kategoriji do 45let vse LIVE.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
In ženski svetovnai pokal v smučanju do 2115
hysterical-1.gif

HRT pržgat, pa bo
smirk-1.gif
ni druge

shift

Guru
20. jul 2007
9.895
2.281
113
za šankom
jao zdej bom gledal fuzbal na mute varijanti
bonk.gif

že obrez je bil bolj tko tko.koji ku.rac plačujem rtv naročnino?da lahko gledam hidak
bonk.gif

Viky

1600. registrirani uporabnik
27. okt 2007
747
0
16
42
SP bo nacionalka prenašala, sam nism zihr da še s katero drugo TV.

Liga prvakov je pa že tako draga ratala, da je verjetno ne bomo nikoli več gledali na RTV. Verjetno bom kar na HTV gledal večino tekem.

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
TV3 je v lasti ene švedske televizije, ki ma tut mislm da pravice za LP. Tko da mogoče pride za njih kej bolj pocen.
Drgač se pa strinjam s tabo, samo nacionalka mora določeno vsoto nameniti tudi za kulturo, izobraževanje ipd.

Ni mi pa jasno zakaj ne morejo dobiti kakšnega dobrega komentatorja, da o strokovne delu studia sploh ne govorim. Tu je nacionalka še svetlobna leta pred komercialnimi televizijami.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
in goool

eh ni to gol.. ja pa je..

dajmo zajc, dajmooo... in gol!

kak je zaj, 2-1 za maribor ali 1-1..

.. in ..

veselje

Viky

27. okt 2007
747
0
16
42
Leti, leti.
smile-1.gif

Sej baje je Borkovič, kot posebni gost, komentiral Ligo prvakov v Šumiju na EF.
smile-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
Pozabljate da na RTV lahko pol dneva gledate dnevnike iz devetdesetih. Že to je vredno vsakega centa naročnine!
bonk.gif

vellno

Pripravnik
10. jan 2009
383
0
16
Jaz lahko Ligo Prvakov gledam kjerkoli, svetovno pa si želim gledat na RTV SLO.
Upam da so na razvedrilnem programu nagnali mudela, ki je za najbolj debilno nadaljevanko kot je bila kopija znane in neponovljive Only fools and horses. Ta naj bi, po pisanju raznih medijev, za vsak del požrla 40.000€. Ta denar pa bi lahko namenili odkupu pravic za prenos svetovnega prvenstva v nogometu.

CupraR

Majstr
21. sep 2007
5.639
146
63
Citat:
Uporabnik SpidiGonzalez pravi:
Pozabljate da na RTV lahko pol dneva gledate dnevnike iz devetdesetih. Že to je vredno vsakega centa naročnine!
bonk.gif

Jst bom zahteval da mi zarad tega nehajo pošiljat položnce. Kajti naročnino smo za leto 1991 že v celoti poravnali
grin1.gif

No pa nazaj k športu. A veste kaj je še večja glupost: da ima Vilfan lepo normalno pogodbo, redno zaposlitev pa ga p. ne bodo poslal na Pojlsko
bonk.gif

Ma mormo enkrat z jajci na rtv
evil.gif