Royal Canin

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.178
16.452
113
To bi moral dat ta folk na ketne pa da potem medvedje njih okol ganjajo kolikor imajo pač maneverskega prostora.....ko jih pa ujamejo pa brez milosti.

Fusion

Fizikalc
1. okt 2007
13.448
3
38
no pa smo enga izločli iz seznama možnih nakupov. Bojim pa se, da izdelujejo še kakšno drugo blagovno znamko:(

igi

Guru
13. okt 2007
5.659
1.234
113
Celje
Pravijo, da ne smem pluvati po konkurenci, ampak....

Upam, da se kdo tudi zaradi tega videa le premisli in začne kupovati karkoli druga kot RC!

Mamca

Carica
12. avg 2009
2.404
116
63
ksz
Najbolj žalostno poglavje obstoja človeške rase je izkoriščanje, mučenje, pogosto norčevanje in testiranje na živalih.
Tudi pasjo hrano "višjega" razreda testirajo na psih. Nekje sem brala, da jih imajo zaprte v podobnih kletkah, kot tele opice:
SSM_TOUCHING_EACH_OTHER_CAGE_BY_CAGE_vivi140_wwwallamericananimalscom.jpg

in nato na različne krute načine preizkušajo delovanje hrane na njihov organizem. Se še spomnite mučenih beaglov iz veterinarske fakultete v ZG? Polomili so jim noge, da so se lahko učili o celjenju....predvidevam, da je podobno s testiranjem hrane.

Kaj vse bi dala, da bi se to mučenje in testiranje na živalih prenehalo......
cry12bpy.gif

Kaj veliko ne moremo storiti, lahko pa začnemo kupovati kozmetiko in izdelke, ki niso testirani na živalih (obstajajo črne in bele liste proizvajlcev) in lahko osveščamo okolico o tem, kaj se dogaja v teh "laboratorijih", ter seveda prijavljamo inšpekciji in policiji vsakršno zanemarjanje ali mučenje živali.

Me je že imelo, da bi šla na vrata naše cerkve nabit kakšen takle članek:

nemi kriki in skrite solže živali v laboratorijih

Nazadnje urejeno:

darjan

Vulkanizer
13. sep 2007
53.379
7.064
113
Citat:
Najbolj žalostno poglavje obstoja človeške rase je izkoriščanje, mučenje, pogosto norčevanje in testiranje na živalih.

Jaz bi prej rekel, da je najbolj žalostno poglavje obstoja človeške rase v mučenju, izkoriščanju, norčevanju in testiranju NA LJUDEH.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Na vseh nedolžnih. Ljudje sami po sebi nismo nič več vredni od ostalih bitij na zemlji.