Rota virus

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Staknil sem prekleto nadlogo in dan preživljam pretežno na školjki. Je kaka šansa, da bom pred petkom dober in kaj točno (oz. približno) naj zajema moja dieta, da bo šla driska s čim manj muke preč. Bruham hvalabogu ne.

toilet.gif

B81

22. jul 2007
37.067
10.574
113
5 litrov vode dnevno...da se telo in čreve očistijo. Pravzaprav je podobno, če se pripravljaš na koloskopijo, si tudi spucan do amena.
Aja, pa do petka boš že dober, ker veš, da moreš it ven
grin1.gif

skorpy

organizatorka
18. jul 2007
7.801
0
36
41
Nasvet od moje mati, k dela v zdravniških krogih. Postana cocacola (kakšno uro jo pusti v kozarcu) prepečenec in pa bobi palčke jej. Načeloma naj bi blo to v 3 dneh porihtano
wink-1.gif
veliko sreče.

edit: ja pa čez cel dan veliko pit zaradi izgube tekočine, v malih količinah pa večkrat

Nazadnje urejeno:

VAG

Majstr
11. avg 2007
1.748
218
63
Citat:
Uporabnik kajn pravi:
medicinsko oglje, čeprav imaš barvo potem zlo čudno, ful pomaga
Obstaja tudi neka sodobna oblika tega oglja, gre za nek gel, ki ga piješ. Zadeva je malo bolj sprejemljiva, ker poznam ene par osebkov, ki so zarad oglja potem še bruhali, ker jim je bil tolk nagravžen.
tongue-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Sladkan čaj, prepečenec in kakšne slane palčke. Sit and wait.

Vse ostalo so pravljice.

Stric

Slojoomla boss
21. jul 2007
143
14
18
Pa zadeva je precej nalezljiva, zato je boljše, da gredo ostali ven žurat.

Ti pa se ta čas zamoti s prenosnikom in wireless-om v WC-ju.

Joke, vem, da je tole živo sranje (dobesedno
cool-1.gif
)
Pri nas je ta mali prinesel iz vrtca, potem smo šli pa vsi kar po vrsti.

AndrejD

Guru
20. jul 2007
7.215
1.386
113
Citat:
Uporabnik skorpy pravi:
Nasvet od moje mati, k dela v zdravniških krogih. Postana cocacola (kakšno uro jo pusti v kozarcu) prepečenec in pa bobi palčke jej. Načeloma naj bi blo to v 3 dneh porihtano
wink-1.gif
veliko sreče.

edit: ja pa čez cel dan veliko pit zaradi izgube tekočine, v malih količinah pa večkrat

Pa mehurčkov se moraš znebit

ChickenBoy

Fizikalc
27. avg 2007
1.918
0
36
40
Pij sladkan čaj in tudi kakšno vodo si lahko sladkaš. Da dobiš vsaj nekaj OH nazaj, glede na to, da ješ verjetno ne veliko.

Drugač pa greš lahko Joškota vprašat, kaj on zdej pije, ko "gladovno" stavka.
grims-1.gif